På svenska  

Experimentera mera!


Här kommer aprilnyheter från Ekokul, med önskan om en grön och lekfull vår!

20 procents april-rabatt på Hugg-a-planet & Happy Mais
Du som är nyhetsbrevsprenumerant kan handla våra bästsäljande produkter Hugg-a-planet och Happy Mais med 20 procents rabatt under resten av april. Ange koden APRIL i kassan.

Fler erbjudanden, nyheter och tävlingar får du om du blir vän med oss på Facebook.

Experimentkit & grön kreativitet
Nu har vi fått in ännu fler varianter av våra populära gröna experimentkit. Bygg din egen dynamoficklampa, en potatisklocka, en egen väderstation eller ett vattenreningsverk.
Nya är också våra gröna kreativa kit. Återvinn papper eller skapa vackra saker av pressade blommor.

Dynamoficklampa
Bygg din egen dynamoficklampa med det här gröna experimentkitet. Rörelseenergin från din hand omvandlas till elektrisk energi. En enkel leksaksmotor fungerar som generator, vilket får lampan att lysa. Inga batterier, bara förnyelsebar energi och massor av kul! Praktiskt dessutom om det skulle bli strömavbrott…
149:-
Potatisklocka
En klocka som drivs av potatisenergi. Ni skojar! Nej, med hjälp av metallband och helt vanliga potatisar kan du bygga ett batteri som alstrar energi för att driva en liten digitalklocka. Du kan också använda andra grönsaker och frukter och testa hur mycket energi olika råvaror alstrar.
149:-
Väderstation
Bygg ditt eget lilla SMHI med den här mångsidiga väderstationen. Kitet innehåller vindmätare, barometer, termometer och regnvattenmätare. Du kan också experimentera med växthuseffekten och skapa ett flask-terrarium.
149:-
Vattenreningsverk
Att hushålla med våra vattenresurser är en viktig global miljöfråga. Nu kan du lära dig konsten att rena och återanvända smutsigt vatten. Med det här experimentkitet kan du bygga din egen vattenrenings- och avsaltningsanordning. Desinficera vatten med hjälp av solenergi. Lärorikt och kul för framtidens miljömedvetna generation.
149:-
Kreativt pärlpyssel
Miljövänligt har aldrig varit vackrare! Använd papper för att göra färgglada, originella papperspärlor och smycken med detta pyssel set. Tillsammans med verktyget som medföljer blir vanliga pappersremsor en vacker, tätt rullad pärla som kan användas för att göra egna smycken och dekorationer.
149:-
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
www.blogg.ekokul.se

070-566 68 28
 
Ta del av erbjudanden & nyheter på Facebook
Följ oss på Twitter
Sök