På svenska  

Pusselpartaj hos Ekokul


Vi lider av sviterna från julens pysslande, spelande och pusslande, och kan inte sluta pussla!  Så nu fortsätter vi pusselpartajet i butiken med nya leksaker.

MILJÖUTBILDANDE PUSSEL
Ekokul lanserar svensk-designade pedagogiska pussel för barn från 3 år. Pusslen är utformade för att komplexa miljöproblem ska kunna tas upp på barnets nivå, med hjälp av illustrationer och rim som är lätta att komma ihåg. Pusslen är närproducerade av FSC-märkt kartong och finns i 3 varianter: Skog & mark, Stad & trafik samt Hav & sjö.

SIFFERPUSSEL
Räkna ända till 10 med hjälp av små glada små farkoster. 10 numrerade, fristående 2-bitarspussel. Pusslen är gjorda av "Albezia Falcataria" – ett lätt träslag, och ett av de snabbast växande träden i världen, och är rättvist tillverkade i Sri Lanka.

KATTPUSSEL
Ett rart kattpussel med en mamma som kramar om sin lilla unge. Även detta gjort av "Albezia Falcataria" och rättvist tillverkat i Sri Lanka.

Alla våra nya pussel hittar du i vår butik www.ekokul.se.

JANUARI-RABATT
Istället för traditionell jul-rea ger vi våra nyhetsbrevprenumeranter rabatt på HELA vårt sortiment under resten av januari. Ange rabattkoden JANUARIREA i kassan när du handlar så får du 10 PROCENTS RABATT på allt du köper.

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.


Varma hälsningar,

Anna Sjöstrand & Niclas Lundgren
Ekokul

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28
www.blogg.ekokul.se
Följ oss på Facebook & Twitter

Sök