På svenska  

Miljösmart barnkalas!

Måste barnkalas vara lika med slit och släng? Nej, det tycker inte vi, eftersom vi vet att det finns bra alternativ. Och nu har vi utökat sortimentet av barnkalasprodukter med bland annat engångsprodukter av naturliga och biologiskt nedbrytbara material. Hos Ekokul hittar du numera tallrikar av palmblad, muggar av biologiskt nedbrytbar plast och bestick gjorda av potatisstärkelse.

Andra nyheter är härliga inbjudningskort av återvunnet papper och vårt havsblå handsydda fiskdammsskynke av ekologisk bomull. Komplett med handtryckta fiskar och öljetter för upphängning.

Matcha med ekologiska sugrör, naturliga tårtljus av bivax, ballonger av naturgummi, flaggspel av retrotyger och godispåsar av återvunna juiceförpackningar och kalaset är kirrat. Missa inte heller våra färdiga kalaspaket!

Sugrör av bioplast, 25-pack
Våra ekologiska sugrör är gjorda av majsstärkelse, och är därför 100% komposterbara. 21 cm långa (standardstorlek för sugrör). En förpackning innehåller 25 sugrör.
Tårtljus av bivax
Blås ut ljusen, inte jordens resurser! Superfina tårtljus av naturligt bivax. Bivax är ett vackert material som doftar gott när det bränns och inte släpper ut dumma gaser. Ett överlägset alternativ till ljus av paraffin.
Happy Mais minipåse
Nu finns Happy Mais i fiffiga minipåsar. Bygg ett eget djur, en julgran, solen, bilar eller flygplan! Happy Mais är en ny, kreativ och ekologisk leksak för fantasifullt pyssel. Fukta bitarna mycket lätt med vatten och de ”klistrar” fast vid varandra. Du kan skära, forma och sätta ihop dom hur du vill. Bygg hus, flygplan, gubbar, blommor, djur, fantasifigurer, dekorationer.
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se 
Twitter
Sök