På svenska  

Ekologiskt barnkalas - är det möjligt?


Hela havet stormar är ofta kulmen på ett bra barnkalas. Kalasaktiviteter och tillbehör av bättre kvalitet än slit och släng prylar är svårt att hitta. Men här hittar du våra alternativa produkter.
Ekologiska ballonger
Våra kalasballonger är tillverkade av FCS-certifierad latex, som är biologiskt nedbrytbart (det tar cirka 6 månader för materialet att brytas ner på naturlig väg). De är också rättvist tillverkade och materialet kommer från långsiktigt hållbar produktion. Levereras i 10-pack blandade färger.
Tårtljus av bivax
Blås ut ljusen, inte jordens resurser! Superfina tårtljus av naturligt bivax. Bivax är ett vackert material som doftar gott när det bränns och inte släpper ut dumma gaser. Ett överlägset alternativ till ljus av paraffin.
Muggar av rostfritt stål (4-pack)
Muggar i rosfritt stål som passar både för picnic och för det lilla barnet som älskar att slänga prylar på golvet. Detta eftersom muggen naturligtvis är omöjlig att skada. Dessutom är mugen helt fri från skadliga ämnen och därför ett överlägset alternativ till muggar av plast.
199:-
Sugrör av bioplast, 25-pack
Våra ekologiska sugrör är gjorda av majsstärkelse, och är därför 100% komposterbara. 21 cm långa (standardstorlek för sugrör). En förpackning innehåller 25 sugrör.
Sugrör av rostfritt stål (4st)
Fina sugrör av rostfritt stål som kan användas i en evighet. Rostfritt stål är ett hälsosamt och miljövänligt val eftersom det varken innehåller några skadliga ämnen och knappast är någon engångsprodukt.
89:-129:-
Glassformar av rostfritt stål (runda)
Äntligen ett bättre alternativ för alla glassälskare. De här glassformarna är gjorda av rostfritt stål, helt fritt från skadliga ämnen. Dom håller förstås i en evighet. Själva pinnarna är gjorda av bambu, och kan diskas och återanvändas.
299:-439:-
Sifferljus av bivax
Fantastiskt fina sifferljus av miljösmart, väldoftande och giftfritt bivax. Kombinera gärna med våra fina tårtljus som finns i både natur och blandade färger. Så blir det en riktigt pampig kalastårta och en utmaning att blåsa ut ljusen.
Kalaspåsar 25-pack (olika färger)
Finfina kalaspåsar av papper i olika färger och mönster. Skippa reklampåsar och läbbigt grälla plastpåsar och satsa på något roligare och bättre. Finns i 6 olika färger.
Papperssugrör 25st
Det här är de perfekta sugrören för alla oss som gnisslar tänder över grälla plast-sugrör. Gjorda av hållfast papp och fullständigt återvinningsbara. Dessutom är de ju otroligt snygga i jämförelse med plastvarianten. Passar både till barnkalaset och vuxenfesten. Perfekta till smoothies och milkshake.
Ekologiska ballonger pärlemor
10 st ballonger i pärlemor-färger som skimrar lite extra vackert. Våra kalasballonger är tillverkade av FCS-certifierad latex, som är biologiskt nedbrytbart (det tar cirka 6 månader för materialet att brytas ner på naturlig väg). De är också rättvist tillverkade och materialet kommer från långsiktigt hållbar produktion. Levereras i 10-pack blandade färger.
Ekologiska ballonger marmorerade
10 st ballonger med marmorerat mönster. Våra kalasballonger är tillverkade av FCS-certifierad latex, som är biologiskt nedbrytbart (det tar cirka 6 månader för materialet att brytas ner på naturlig väg). De är också rättvist tillverkade och materialet kommer från långsiktigt hållbar produktion. Levereras i 10-pack blandade färger.
Ekologiska ballonger hjärtformade
10 st röda hjärtformade ballonger. Våra ballonger är tillverkade av FCS-certifierad latex, som är biologiskt nedbrytbart (det tar cirka 6 månader för materialet att brytas ner på naturlig väg). De är också rättvist tillverkade och materialet kommer från långsiktigt hållbar produktion. Levereras i 10-pack.
Barnbestick av bambu
De här fina barnbesticken av ekologisk och fair trade bambu är både fina, praktiska och långsiktigt hållbara.
Glassformar av rostfritt stål
Äntligen ett bättre alternativ för alla glassälskare. De här glassformarna är gjorda av rostfritt stål, helt fritt från skadliga ämnen. Dom håller förstås i en evighet. Själva pinnarna är gjorda av bambu, och kan diskas och återanvändas.
329:-449:-
Babyskedar av bambu
Lena babyskedar av ekologisk bambu som är rättvist producerad.
Girlang, fair trade
En härligt färgglad girlang med olika former på vimplarna. Girlangen eller flaggspelet blir en fin inredningsdetalj i barnrummet eller lekrummet och perfekt dekoration till barnkalaset. Den är fair trade tillverkad av ren bomull i Indien.
249:-
Bebisbestick av bambu
Ett fint bestickset av ekologisk bambu för de mindre barnen. Härlig utformning som också gör besticken greppvänliga.
Spork för barn av bambu
En spork är ett smart redskap både hemma och på utflykten. Den här är gjord av ekologisk bambu.
Servetter FSC- och Svanenmärkta (50st)
Servetter 2-lags som är miljöcertifierade enligt FSC och Svanen.
Sopsäck biologiskt nedbrytbar (50st)
50st sopsäckar på rulle med biologiskt nedbrytbara tillsatser. 110 cm x 70 cm. 120 liter.
249:-
 

Barnkalas i eko tappning

Barnkalas är idag ofta synonymt med slit och släng. Vilket barn kan motså kalasprodukter i glättiga färger med pirat eller prinsesstema? Och vilken förälder vill säga nej till sitt barn när det handlar om deras barnkalas? Det är svårt men inte omöjligt. Barn är kloka och om du berättar för dem varför du vill göra något annat än alla gör kan det bli en rolig sak i sig. Ett barnkalas i eko tappning känns rätt i magen för både föräldrar och barn.

Allt från kalasinbjudan till dekorationer som ekologiska ballonger och dukning med jättefina papperssugrör. Alla produkter är långsiktigt hållbara och sätter omsorgen om människan och miljön i fokus. Och får vi föreslå ett kreativt tema för kalaset? Bygga Happy Mais tillsammans är poppis, både bland barn och föräldrar. Och en uppslukande sysselsättning som räcker riktigt länge på dit barnkalas.
Sök