På svenska  

En ekoreko skolstart

Tillbaka till skolan eller dagis? Eller är det kanske allra första spännande skoldagen? Hos Ekokul hittar du prylarna som borgar för en GOD start.

Ryggsäckar, pennskrin och ekologiska pennor ger en miljösmart utrustning. Vill du smygträna alfabet och räkning på hemmaplan har vi jättefina & rättvist producerade pussel som gör att lärandet går som en dans.

Geografi går lekande lätt med Hugg-a-planet. Och för den blivande fysikern har vi en uppsjö spännande experimentkit.

Missa inte heller vår nya tävling på Facebook, www.facebook.com/ekokul.se. Gilla Ekokul och delta i utlottningen av flera boxar Happy Mais småkryp!

En härlig start på hösten önskar vi alla!
 

Ryggsäck Jordgubb
Barnryggsäck av återvunna juiceförpackningar. Tillverkad av ett kvinnokollektiv i Filippinerna. Genom arbetet tar man hand om enorma mängder avfall som inte kan brytas ner i naturen, och skapar istället nya fantastiska produkter.
199:-
Miljöbatteri
Använd material som lera, citroner och vatten för att tända en glödlampa, en klocka och flera andra saker. Gröna experiment för nästa generations Einsteins!
149:-
Magiska pennor
Nio olika färger och en "magisk" penna. Kolla hur färgen ändras när du drar den magiska pennan över det du har ritat. Eller skriv hemliga meddelanden som magiskt framträder när du stryker över det med en färgad penna.
Dynamoficklampa
Bygg din egen dynamoficklampa med det här gröna experimentkitet. Rörelseenergin från din hand omvandlas till elektrisk energi. En enkel leksaksmotor fungerar som generator, vilket får lampan att lysa. Inga batterier, bara förnyelsebar energi och massor av kul! Praktiskt dessutom om det skulle bli strömavbrott…
149:-
 
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se 
Twitter
Sök