På svenska  
 
Nyårsrabatt för Ekokuls vänner

Vi hoppas att det nya året har börjat bra för er alla! Själva har vi fått skön vila efter en intensiv julhandel. Men nu känner vi oss mogna för en rivstart. Under våren kommer det att dyka upp massor av spännande nyheter i butiken, så håll utkik.

Men vi börjar med ett nyårserbjudande till alla våra trogna läsare och kunder. Du får 20 procents rabatt på allt i butiken. Ange rabattkoden GOTTNYTT2011 i kassan. Erbjudandet gäller i en vecka, till och med den 16 januari. Passa på att bunkra upp inför kommande födelsedagar och högtider.

Vi önskar allt gott på det nya året!
 
Återvinningsbil
Lek och lär om återvinning för att se till att mamma och pappa sorterar rätt! Sortera glas, metall och papper i din egen lilla recycling bil. Som dessutom är gjord helt igenom av återvunnen plast. Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol.
279:-
Burk-insekts-robot
Nu kan du bygga en egen liten robotinsekt. Snacka om vetenskaplig återvinnning. När din robotinsekt är färdigbyggd rör den sig och och låter som en riktig insekt.
149:-
Ryggsäck blandade frukter
Barnryggsäck av återvunna juiceförpackningar. Tillverkad av ett kvinnokollektiv i Filippinerna. Genom arbetet tar man hand om enorma mängder avfall som inte kan brytas ner i naturen, och skapar istället nya fantastiska produkter.
199:-
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

 
Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se 
Twitter
Sök