På svenska  

Coola nyheter från Ekokul

Här kommer nya favoriter från Ekokul. Från populära Organic Kidz matlådor, nappflaskor och pipmuggar av rostfritt stål. Från några av våra bästa leverantörer har vi plockat ut nya fina och miljövänliga träleksaker. Förutom det har vi nya vattenflaskor, fler matlådor, coola leksaker av återvunnen, säker plast och mycket mera.


Kortspel om hållbar utveckling
Spelet innehåller kort som beskriver olika begrepp inom energi och hållbar utveckling (t.ex. kärnkraft, vindkraft, demokrati, växthuseffekten och hållbar utveckling).
149:-
Allt i ett paket med termosnappflaska (270ml)
Ett jättebra startset att ge bort eller köpa till sitt eget barn. I setet ingår en OrganicKidz termosnappflaska av rostfritt stål, 3 flasknappar, drickpip, rostfritt lock, handtag och skruvlock.
379:-
Rätt kläder efter väder!
Lär ut att hitta rätt kläder efter väder! Detta färggranna pussel lär ut hur man klär sig för olika väder.
229:-
Våtservetter 100% ekologisk bomull
Dessa våtservetter har åren 2009-2011 fått utmärkelsen "Best Organic Babywipes", för bästa ekologiska babyservetter av brittiska testpanelen TIPS.
Skallra krokodil
Krama en krokodil av miljövänligt trä! Den här babyleksaken är en klassisk skallra i modern tappning.
119:-
Matlåda rostfritt stål fyra fack, grön
En praktisk, snygg och giftfri matlåda av livsmedelsgodkänt rostfritt stål. Matlådan har fyra separata fack som gör att du kan stoppa ner olika godsaker utan att det blir en enda röra.
219:-
Vattenflaska 1 liter Buddha
Snygg vattenflaska som passar perfekt till exempel till yogaträningen. Flaskan rymmer 1 liter och är gjord av rostfritt stål.
199:-
Burk-kalkylator
Har batterierna tagit slut i din miniräknare? Inga problem! Med överblivna läskburkar och blyertspennor kan du med detta set generera tillräckligt med energi för att driva en miniräknare.
149:-
MAM glasnappflaska wideneck 260ml
En rejäl och greppvänlig glasnappflaska av wideneck modell. Fint dekorerad och tillverkad av riktigt tåligt premiumglas.
189:-
Eko-forskning
Återanvänd saker i ditt hem för att skapa 7 vetenskapliga experiment. Till exempel en tornado inuti tomma plastflaskor eller bygg ett fordon med gamla cd-skivor.
149:-
Tåg med vagnar
Alle man ombord! Detta är ett rejält tåg som tar dig med på det ena äventyret efter det andra. Leksaken har blivit ordentligt genomtestad för att garantera dess säkerhet.
299:-
Vattenflaska 1 liter fjäril
Finaste vattenflaskan av rostfritt är både rejäl, tålig och giftfri. Tillverkad av rostfritt stål och prydd med vackra fjärilar.
199:-
Dumper med chaufför
Den här dumpern är precis rätt för små händer. Tillsammans med dumpern kommer också en söt bulldog som sliter hårt för att få fram sin last till arbetsplatsen.
199:-
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Sök