På svenska  

Nya favoriter för alla ekoälskare

Lagom tills det är dags att börja tänka på skolan så har vi fått in en massa nya kuliga ekosaker för både vuxna och barn. Miljövänligt, giftfritt och kanonkul!

Varma hälsningar från oss på Ekokul!

Ekologiska ballonger hjärtformade
10 st röda hjärtformade ballonger. Våra ballonger är tillverkade av FCS-certifierad latex, som är biologiskt nedbrytbart (det tar cirka 6 månader för materialet att brytas ner på naturlig väg). De är också rättvist tillverkade och materialet kommer från långsiktigt hållbar produktion. Levereras i 10-pack.
Ekologiska ballonger marmorerade
10 st ballonger med marmorerat mönster. Våra kalasballonger är tillverkade av FCS-certifierad latex, som är biologiskt nedbrytbart (det tar cirka 6 månader för materialet att brytas ner på naturlig väg). De är också rättvist tillverkade och materialet kommer från långsiktigt hållbar produktion. Levereras i 10-pack blandade färger.
Ekologiska ballonger pärlemor
10 st ballonger i pärlemor-färger som skimrar lite extra vackert. Våra kalasballonger är tillverkade av FCS-certifierad latex, som är biologiskt nedbrytbart (det tar cirka 6 månader för materialet att brytas ner på naturlig väg). De är också rättvist tillverkade och materialet kommer från långsiktigt hållbar produktion. Levereras i 10-pack blandade färger.
Blöjpåsar eko nedbrytbara med doft
Ekologiska blöjpåsar som till 100% är nedbryt- och komposterbara. Ett miljövänligt alternativ till vanliga plastpåsar.
Diskmedel för nappflaskor och dinappar
Ett dermatologiskt testat diskmedel som är speciellt utvecklat för att rengöra din babys alla nappflaskor, nappar och tillbehör.
 Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokulwww.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se

Sök