På svenska  

Ekokul gör rent hus

Ja, vi tyckte det var dags att dela med oss av våra egna gröna knep i hemmet. Tvätt- och rengöringsmedel som vi diggar skarpt, och dessutom ekologiska engångsblöjor på riktigt. Hoppas att ni gillar Attitude lika mycket som vi!


Städa, städa varje fredag och så varje jul...
 

Eko tvättmedel citrus
Tvätta härligt rent på ett naturligt sätt med Attitudes tvättmedel. Eko-certifierat, klimatneutralt och baserat på helt vegetabiliska ingredienser.
149:-
Eko fläckborttagning med citrus
Ta bort fläckar effektivt och enkelt utan att belasta miljön eller förstöra tyget? Det gör du med det här miljövänliga fläckborttagningsmedlet.
Eko diskmedel citrus
Bra diskmedel ska diska rent. Men det behöver för den skull inte göra våld på människa och miljö. Här är ett riktigt bra flytande diskmedel för handdisk som uppfyller alla krav.
Blöjor eko midi
Engångsblöjor som är ekologiska på riktigt – finns det? Yes, här kommer ett av de bästa alternativen. Giftfria och klimatsnälla blöjor som både är bekväma och effektiva.
159:-
Blöjor eko junior
Dags att byta till gröna blöjor? Välj de här från prisbelönta och certifierade Attitude. Det är bekväma och effektiva blöjor som dessutom är giftfria och miljövänliga.
159:-
Eko badrumsrengöring med tea tree oil
Det krävs ibland tuffa tag för att få badrummet skinande rent. Men det betyder inte att du måste använda rengöringsmedel med ohälsosamma ingredienser. Här är ett riktigt bra alternativ.
Våtservetter Attitude
Bästa våtservetterna kommer från Attitude. De är naturliga, miljövänliga, helt vegetabiliska och förstås skonsamma mot barnets hud. Och så rengör de precis så bra som de ska.
Eko diskmaskintabletter
Det finns nog få barnfamiljer som klarar sig utan diskmaskin. Desto viktigare då att välja ett miljövänligt maskindiskmedel. Och här är ett av de bästa.
Eko tvättmedel utan doft
Om du som vi på Ekokul föredrar miljövänligt tvättmedel helt utan doft ska du välja det här. Det är biologiskt nedbrytbart, CO2-neutralt och helt vegetabiliskt.
99:-149:-
Eko universalspray citrus
Har barnen varit framme med kritorna igen? Eller har du själv kladdat ned i köket? Lugn, den här universalsprayen råder bot på all smuts, och det på ett klimatsmart och miljövänligt sätt.
Eko fönsterputs citrus
Vill du få spegelblanka fönster på ett grönt vis? Välj det här fönsterputsmedlet som är miljövänlig, giftfritt och biologiskt nedbrytbart.
 

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Sök