På svenska  

Eko utrustning för kvalificerat höstmys

Nu går vi in i den där härliga perioden då det är mer än tillåtet att ägna sig åt inomhusmys. Mys i soffan, sköna värmande bad och en säng som känns mycket mer välkomnande när kvällarna blir mörka snabbt. Så här kommer lite eko utrustning för alla mysfantaster.

Ha det skönt i höstmörkret!
 
Ekosnutte brun
Dags för det första snuttedjuret till den nya familjemedlemmen? Den här glada lilla ekologiska björnen vill gärna följa med hem.
149:-
Ekosnutte rosa
En mjuk och gullig snutte som garanterat blir en bästis. Gjord av ekologisk bomull och fair trade tillverkad.
149:-
Ekosnutte turkos
Ett snuttedjur som man faller pladask för, inte sant? Den här glada blå björnen är gjord helt igenom av ekologisk bomull och fair trade tillverkad.
149:-
Babyfilt ekotrikå mint
En härligt mintgrön babyfilt som blir babyns trygghet den första tiden. Förstås 100 % giftfri eftersom den är gjord av ekologisk bomull.
199:-
Babyfilt ekotrikå rosa
En babyfilt tillhör basförrådet i varje nybliven småbarnsfamilj. Det här är en riktigt bra babyfilt av GOTS-certifierad ekologisk bomull.
199:-
Mjuk ekodocka kanin
Den här söta kaninen kan man knappast undgå att falla för. Det är en säker leksak och gosedjur för alla barn, gjord helt igenom av ekologisk bomull.
269:-
Mjuk ekodocka räv
En mysig räv att krama hårt både dag och natt. Och den är inte bara söt, den är helt giftfri och säker för de minsta, då den är gjord av ekologisk bomull.
289:-
Mjuk ekodocka ekorre
Det här är en söt liten ekorre som gärna vill flytta hem till ett leksuget barn. Det är en säker och giftfri leksak som är gjord av ekologisk bomull.
269:-
Badcape eko rosa
Finns det något gulligare än en nybadad baby i en mjuk badcape? Den här är dessutom en riktigt bra badcape i en snygg rosa färg, tillverkad av giftfri och GOTS-certifierad ekologisk bomullsfrotté.
299:-
Badcape eko vit
En riktigt skön badcape för den lilla. En klassisk badcape med huva gjord av tjock ekologisk bomullsfrotté som också är GOTS-certifierad.
299:-
Badcape eko blå
Söt blå badcape för det lilla barnet. Tillverkad av mjuk ekologisk bomullsfrotté och kantad med fina band som förstås också är ekologiska.
299:-
Napphållare uggla
Den här lilla ugglan är inte bara söt. Den är både praktisk och giftfri. Napphållare och underhållning i ett gjord av ekologisk bomull.
Napphållare räv
Den här rara räven är inte bara rolig. Den fungerar både som leksak och napphållare och är gjord av giftfri ekologisk bomull.
 
 

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Sök