På svenska  

Naturligt ren med ekologiska produkter


Från fina danska Cool Kidz kommer våra nya naturliga hygienprodukter speciellt lämpade för barn. Men Ekokul-mamman har helt skippat alla andra produkter och snyltar friskt på barnens ananasschampo och persikobalsam. Med andra ord passar dessa produkter alldeles utmärkt för vuxna också.

Bland våra andra nyheter finns en badkarsmatta helt i naturgummi. Ett riktigt skönt alternativ till den vanliga plastmattan som många vill slänga ut.

Och det här är bara en liten del av alla våra hygienprodukter.
Fler hittar du här.

Varma vårhälsningar från oss på Ekokul!
Barnschampo ananas
Ett milt barnschampo som skyddar och ger näring åt håret. Schampot innehåller naturliga och ekologiska ingredienser som gör håret rent på ett skonsamt sätt och har en antistatisk effekt. Mild och fräsch doft som kommer från naturligt ananasextrakt. Det här schampot passar särskilt bra till längre hår.
169:-
Tvättlappar eko 12-pack
Lena och sköna tvättlappar av riktigt fin ekologisk bomullsflanell som är tvättbar. Alldeles lagom tunna för att vara riktigt skonsamma mot babyns hud, men är förstås lika bra till både större barn och fullvuxna. Tvättlappar av bomull är både ett miljövänligt och ekonomiskt smart alternativ.
139:-
Badmatta naturgummi
Giftfritt i badet vill vi ha det förstås. Men ändå säkert och tryggt för barnen. Så släng ut den gamla plastbadmattan och välj en badmatta av naturgummi istället. Sugkoppar håller mattan på plats och minimerar halkrisken.
249:-
Borste & kam
Ett perfekt sätt för att vårda babyns hår och hårbotten. En mjuk borste av trä med strån från geten som till skillnad från syntetiska material inte ger någon statisk effekt vid borstning. Träet i både kammen och borsten är FSC märkt. Regelbunden användning av både kam och borste hjälper till att få bukt med skorv i babyns hårbotten på ett naturligt sätt.
199:-
Badskum kamomill
Bubblor i badet är bland det roligaste som finns. Så självklart vill man inte välja bort det av rädsla för vad skummet innehåller. Med Earth friendly babys badskum kan ni plaska på tryggt i förvissningen om att det är riktigt bra produkter för ditt barn. Badskummet innehåller ekologiska, certifierade och naturliga ingredienser.
129:-
Natursvamp
En natursvamp är den perfekta hjälpredan när det är dags att sköta babyns hygien. Det är ett rent naturmaterial som är skonsamt mot babyns hud och som lätt kommer åt bland veck och skrymslen.
109:-
Ekologisk tvål
En fantastisk tvål som rengör milt och tillför näring till känslig hud. Tvålen innehåller åsnemjölk och är rik på både A, B, C, D och E vitaminer. Den tvättar rent samtidigt som den har en mjukgörande effekt och motverkar uttorkning.
Baby lotion parfymfri
En ren och certifierad ekologisk baby lotion som tar hand om babyns känsliga hud. Den ger näring och fukt och lugnar irriterad hud. Innehåller aloe vera och olja från apelsinblommor.
119:-
Bad/duschtvål för barn citrus/aloe vera
En bad eller duschkräm med naturliga och ekologiska ingredienser. Rengör huden milt men effektivt och återfuktar huden. Innehåller aloe vera, mandarin och apelsin, och har en naturligt fräsch doft från de naturliga doftämnena.
199:-
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Sök