På svenska  

Prisvärda nappflaskor av glas med silikonskydd

Från fina Cherub baby kommer våra nya godbitar. Nappflaskor av härdat, tåligt glas med fina och praktiska silikonskydd i massor av färger. Silikonhöljet har dessutom den extra finessen att färgen bleknar om vätskan i flaskan blir för varm. Ett bra komplement till ditt eget omdöme! Nappflaskorna finns både som wideneck och regular i olika storlekar, och du kan välja mellan prisvärda 2-pack och enskilda flaskor.

Cherubs flasknappar av silikon är anatomiskt utformade och anpassade till den naturliga sugrörelsen, och de är dessutom sjlävventilerande för att motverka kolik.

Välkommen till Ekokuls värld av bra nappflaskor!
 

2-pack glasnappflaskor wideneck blå/grön 240ml
Grönt ljus för våra nya wideneck nappflaskor av glas. Ett praktiskt och prisvärt paket med 2 st nappflaskor med skyddande silikon i vackra färger Silikonet fungerar också som temperaturmätare, om vätskan överstiger 42 grader bleknar silikonet och du vet att du måste kyla ner innan du matar.
249:-289:-
Sippy Cup Adapter Cherub
Cherub babys sippy cup adapter gör om din Cherub wideneck nappflaska till en smart pipmugg i ett nafs. Du byter helt enkelt ut flasknappen mot pipnappen av silikon och sätter ditt de ergonomiskt utformade handtagen.
2-pack glasnappflaskor wideneck Berry 240ml
2-pack nappflaskor av glas med snyggt och praktiskt silikonhölje. Nappflaskorna är gjorda av härdat borosilikatglas som är extra tåligt, och silikonhöljet ger extra skydd. Höljet ändrar dessutom färg om vätskan i nappflaskan blir för varm.
249:-289:-
2-pack ventilerad flasknapp wideneck
Riktigt bra flasknappar av silikon för nappflaskor av typen wideneck. De här kommer från Cherub baby, men de är kompatibla med de flesta andra wideneck nappflaskor på marknaden.
2-pack glasnappflaskor wideneck Citrus 240ml
Ett två-pack med wideneck nappflaskor av tåligt och säkert borosilikatglas. Nappflaskorna kommer med varsitt silikonskydd i två olika färger, citron och apelsin. Nappflaskorna rymmer 240 ml och tål maskindisk hur bra som helst.
249:-289:-
 

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Twitter
Sök