På svenska  

ABC, 123 och rara små vänner

Den här gången har vi fått tag på några riktiga godbitar. Pappersprodukter från fina svenska Hoppelina i form av pedagogiska planscher och en härlig ABC målarbok. Sådana fina barnprodukter som dessutom är svanenmärkta växer inte på träd kan vi lova.

Missa inte heller våra gulliga gnagare. Bitvänliga och söta små djur av rent naturgummi målade med giftfria färger. Roliga leksaker och säkra att gnaga på när tandsprickningen sätter in.

Och så för er som efterfrågat det - Ekopottan i lite gladare färger.

Ha det mysigt i höstmörkret!
 

ABC-målarbok
Målarböcker kan man aldrig få för många av. Särskilt inte om de både är roliga och pedagogiska på samma gång. Det här är en målarbok som handlar om hela alfabetet. Den innehåller 28 sidor med bilder att färglägga, förstås hela vägen från A till Ö. Planschen är tryckt på Svanenmärkt papper, svenskdesignad och tryckt på ett miljöcertifierat tryckeri som tar sitt miljöansvar hela vägen.
Mus av naturgummi
En mus i vårt hus! Riktigt gullig är den dock, och lekvänlig som bara den. Den här babyleksaken är nämligen gjord av rent naturgummi och målad med giftfria livsmedelsfärger. Det gör den helt säker att gå i närkamp med för det lilla barnet.
199:-
123-plansch 40x50 cm
Titta på fina bilder och lär dig räkna till 10 samtidigt. Den här planschen är en fin inredningsdetalj till barnrummet som samtidigt lockar till lärande. Planschen är tryckt på Svanenmärkt papper, svenskdesignad och tryckt på ett miljöcertifierat tryckeri som tar sitt miljöansvar hela vägen.
199:-
ABC-plansch 40x50 cm
Det är perfekt att ha hela alfabetet på väggen. Det bäddar för funderingar och tankar kring bokstäver, och vips har inlärningen gått lekande lätt. Den här planschen är tryckt miljövänligt enligt Svanen riktlinjer och dessutom tryckt på Svanenmärkt papper. Svensk design.
199:-

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Twitter
Sök