På svenska  

Wideneck glasnappflaskor & mycket mer

 

Vi är eld och lågor över att ha fått in riktigt prisvärda och kanonbra wideneck glasnappflaskor med snygga silikonskydd. Och de är inte bara snygga, silikonskyddet fungerar också som temperaturmätare. När innehållet blir för varmt skiftar silikonet färg, och du vet att du måste låta det svalna innan du matar.

Och så har vi en del andra nyheter som vanligt. Missa inte vår nya gulliga badanka, kramiga snuttebitar och ekotandborsten - nu för vuxna.

 
Varma hösthälsningar från oss på Ekokul!

2-pack glasnappflaskor wideneck Citrus 240ml
Ett två-pack med wideneck nappflaskor av tåligt och säkert borosilikatglas. Nappflaskorna kommer med varsitt silikonskydd i två olika färger, citron och apelsin. Nappflaskorna rymmer 240 ml och tål maskindisk hur bra som helst.
249:-289:-
2-pack glasnappflaskor wideneck blå/grön 240ml
Grönt ljus för våra nya wideneck nappflaskor av glas. Ett praktiskt och prisvärt paket med 2 st nappflaskor med skyddande silikon i vackra färger Silikonet fungerar också som temperaturmätare, om vätskan överstiger 42 grader bleknar silikonet och du vet att du måste kyla ner innan du matar.
249:-289:-
Napp naturgummi bil 3-36 mån (anatomisk)
En napp för alla bilälskande småttingar. Det här är en naturlig napp av latex (naturgummi). Den är stöpt i en del utan lösa delar. En helt säker, naturlig och giftfri napp. Den är anatomiskt utformad med fjärilsformad sköld med bilformade ventilationshål.
Napp naturgummi, blomma 3-36 mån (anatomisk)
En napp i naturgummi som är fjärilsformad och har anatomiskt utformad sugdel. Detta är en napp som är stöpt i en enda form, vilket gör den hygienisk och lätt att rengöra. Nappar i naturgummi är naturligt mjuka och välsmakande i jämförelse med nappar av plast och silikon. Den här nappen har också praktiska och söta ventilationshål i form av blommor.
Bit- och badanka i naturgummi
En leksak som har tre fiffiga användningsområden. Den här fina ankan av naturgummi fungerar lika bra i badet som leksak och bitleksak. Ankan är gjord av rent naturgummi och målad med naturliga färgpigment från växter.
229:-
Napp naturgummi stjärna & måne 0-3 mån (anatomisk)
Anatomisk napp av naturgummi med fjärilsformad sköld. Nappen har ventilationshål i form av stjärnor och måne, ett perfekt motiv när det är dags att nanna… Den är stöpt i en enda form vilket gör den säker och lätt att rengöra. Dessutom smakar nappar av naturgummi extra gott.
Eko-tandborsten vuxen
Miljösmart och giftfri tandborste gjord av bambu, med strån av mjuk BPA-fri nylon. Tandborsten är därför 100% komposterbar.
Napp naturgummi krona 0-3 mån (rund)
En napp för en liten prins eller prinsessa månne? Den här nappen av naturgummi passar för de allra minsta kungligheterna. Den har anatomisk sugdel och en fjärilsformad sköld med fina ventilationshål i form av kungakronor.
 

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Twitter
Sök