På svenska  

 
Bli hälsosamt spelberoende


I Ekokul-familjen älskar vi spel. För finns det något bättre än att krypa ihop i höstrusket och kvällsmörkret och ha roligt tillsammans? De bästa spelen är både utvecklande och spännande. Och det är oftast de riktiga klassiskerna som håller i alla väder.

Därför utökar vi nu sortimentet med ett antal spel som dessutom kommer från WWF. Alla gjorda av miljövänligt material och med en tydlig grön profil. Dessutom stöttar du WWFs viktiga arbete när du väljer ett av de här spelen.

Vi önskar många roliga spelstunder!

   
WWF Kongo schackspel
Spela schack på ett nytt och lite annorlunda sätt. Istället för de traditionella kungarna, drottningarna tornen och bönderna spelar du med fina djur. Djur som alla tillhör arter som riskerar utrotning om vi inte respekterar deras levnadsmiljö. Spelet spelas i övrigt som ett klassiskt schack.
269:-
WWF Memo med vilda djur
Memo är ett klassiskt spel förstås. Men så mycket bättre när du nu också kan lära dig känna igen jordens mest imponerande djurarter, som WWF jobbar för att bevara. Och så tränar du upp minnet medans du har kul förstås. Du ska komma ihåg var brickorna ligger på bordet och para ihop 18 olika djurpar.
269:-
WWF Fia med knuff
Vem kan få alla sina djur till vattenhålet först? Du spelar med fina djurpjäser på ett fantasifullt spelbräde. Och det är förstås ett klassiskt fia-spel i ny tappning. Allt material är miljövänligt och återvunnet så spelet är inte bara roligt utan bra på riktigt.
269:-
WWF Djur-domino
Ett fint dominospel från WWF, tillverkat av FSC-märkt trä. På brickorna finns bilder av vilda djur från hela världen. Domino är ett enkelt spel att lära sig, men trots det spännande och varierat. Och om man inte har lust att spela kan man ju alltid leka med brickorna och skapa en ”domino-effekt”.
259:-
WWF Fyra i rad
Vem har inte spelat 4-i-rad nån gång? Det är ett lättbegripligt spel som tränar hjärnan att tänka några steg före. Just det här 4-i-rad spelet kommer från WWF och är gjort av FSC-märkt trä. Det har ett fint ocean-tema och även information om djurlivet i den södra oceanen.
269:-
WWF Sköldpaddsbrädspel
Det här är ett brädspel där du ska kämpa om kontrollen över världshaven. Spelet spelas på en bräda med fina illustrationer och med brickor gjorda av FSC-märkt trä, i fina former och med bilder av den utrotningshotade havssköldpaddan.
179:-269:-
 
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Twitter
Sök