På svenska  

 
Ett riktigt stålbad


Nu har vi fått in sprillans nya praktiska, hälsosamma och miljövänliga produkter igen. Saker som vi vet att flera av er kommer att uppskatta. Matlådor av glas och ett tjog bra saker för köket i rostfritt stål, , samt en rar liten dricksflaska med kattmotiv som vi föll pladask för.

 

Vi önskar en riktigt fin start på hösten!

Glassformar av rostfritt stål (runda)
Äntligen ett bättre alternativ för alla glassälskare. De här glassformarna är gjorda av rostfritt stål, helt fritt från skadliga ämnen. Dom håller förstås i en evighet. Själva pinnarna är gjorda av bambu, och kan diskas och återanvändas.
299:-439:-
Matlåda glas 1,7 liter
En rejäl matlåda av eldfast glas som tål nästan allt. Kan köras i ugnen och micron (utan lock). Och kyla bekommer den inte heller. Locket av tåligt rostfritt stål har en silikonförsegling och en praktisk vakuumknapp. Om du har flera matlådor av samma storlek kan du också stapla dem smidigt på varandra.
369:-
Sugrör av rostfritt stål (4st)
Fina sugrör av rostfritt stål som kan användas i en evighet. Rostfritt stål är ett hälsosamt och miljövänligt val eftersom det varken innehåller några skadliga ämnen och knappast är någon engångsprodukt.
89:-129:-
Muggar av rostfritt stål (4-pack)
Muggar i rosfritt stål som passar både för picnic och för det lilla barnet som älskar att slänga prylar på golvet. Detta eftersom muggen naturligtvis är omöjlig att skada. Dessutom är mugen helt fri från skadliga ämnen och därför ett överlägset alternativ till muggar av plast.
199:-
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Twitter
Sök