På svenska  

 
Fler bra matlådor


 
Äntligen har vi lyckats lägga vantarna på fler bra matlådor! Praktiska matlådor av rostfritt stål, med riktigt snygg design. Matlådor av rostfritt stål är på stark frammarsch igen. En motreaktion mot all plast vi omger oss av, och en del av den gröna våg som inneburit att många börjat tänka på långsiktig hållbarhet i en helt ny utsträckning.

Våra matlådor är gjorda helt igenom av rostfritt stål. De går alldeles utmärkt att diska i maskin, men ska förstås inte köras i micron. De är giftfria, otroligt tåliga och praktiska både för lunchen och på utflykten. Välj bland flera varianter med olika antal fack eller våra praktiska småburkar som du kan lägga såsen i eller kanske något gott att knapra på på färden.


Smaklig måltid önskar vi på Ekokul!
 

Matlåda rostfritt stål två fack, orange
En matlåda av rostfritt stål med två separata fack. Praktisk, snygg, tålig och helt giftfri. Så vi föreslår att du satsar på matlådor av rostfritt stål istället för plast, det betalar sig i längden på många sätt.
229:-
Snacks- och såsburkar 3-pack
Smarta snacks- eller såsburkar av rostfritt stål. Bra när man vill ta med sig något litet att gnaga på, eller vill ha en god sås till lunchen utan att röra till hela lunchlådan.
239:-
Matlåda rostfritt stål, lila
Äntligen finns det bra alternativ till matlådor av plast. De klassiska matlådorna av rostfritt stål har gjort storstilad come back i takt med att vi börjat ifrågasätta floden av produkter i olika plastmaterial.
219:-
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Twitter
Sök