På svenska  


OrganicKidz har landat!


När vi fick ögonen på OrganicKidz fina nappflaskor i rostfritt stål blev vi hals över huvud förälskade. Tåliga, säkra och snygga produkter för det växande barnet, kan det bli bättre? Flasknapparna är smått unika i sin design, anatomiska och ventilerande för att undvika kolik. Hoppas ni gillar OrganicKidz lika mycket som vi!


Vårliga hälsningar från Ekokul!
Nappflaska OrganicKidz 200 ml
En tålig och snygg nappflaska av rostfritt stål från OrganicKidz av modell regular. Fullkomligt okrossbar, lättviktig och skön att hålla i. Dessutom är det mycket enkelt att värma upp innehållet till behaglig temperatur, genom att hålla flaskan i varmt vatten ett tag. Och förstås är den helt fri från skadliga ämnen.
249:-
Nappflaska OrganicKidz 120 ml (grön, blå, rosa)
OrganicKidz nappflaskor är bästa valet för vilda bebisar. Nappflaskor av stål kan slängas i golvet hur mycket som helst utan att gå sönder. Dessutom är de helt fria från skadliga ämnen förstås, och det är lätt att värma innehållet i varmt vatten, då stålet för över värme väldigt snabbt. Finns i färgerna grönt, blått eller rosa.
199:-
Flasknappar OrganicKidz regular 2-pack
Flasknappar modell regular av mjukt silikon. Napparna passar till alla standardflaskor av modell regular. Napparna är anatomiskt utformade och självventilerande för att förhindra kolik. Finns i tre flöden och levereras i 2-pack.
Flasknappar OrganicKidz wideneck 2-pack
OrganicKidz flasknappar passar alla standardflaskor på marknaden. Napparna är gjorda av supermjukt silikon. De är anatomiskt utformade för att passa perfekt i barnets mun och efterlikna barnets sugrörelser vid amning.
49:-75:-
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Twitter
Sök