På svenska  

Kalasbra!


Till barnkalaset måste allt vara perfekt. Prestationsångesten slår klorna i de flesta föräldrar, för visst ska födelsedagsbarnet få en guldskimrande tillställning med extra allt!

Tyvärr finns det väldigt mycket slit- och släng produkter på barnkalasmarknaden som är svåra att värja sig för. Därför vill vi erbjuda lite bättre alternativ, som kan bidra till ett mer miljösmart och hälsosamt barnkalas, som förstås är minst lika roligt!

Ett knep som vi själva brukar använda oss av är att lägga på en enkel pappersduk på bordet. Strössla med kritor och ge barnen fritt spelrum att skapa en stor födelsedagstavla. Det blir garanterat mindre spring från bordet vid måltiden. Toppa med Happy Mais och sysselsättningen varar riktigt länge.

Varma hälsningar från oss på Ekokul!
 
Tårtljus av bivax
Blås ut ljusen, inte jordens resurser! Superfina tårtljus av naturligt bivax. Bivax är ett vackert material som doftar gott när det bränns och inte släpper ut dumma gaser. Ett överlägset alternativ till ljus av paraffin.
Sifferljus av bivax
Fantastiskt fina sifferljus av miljösmart, väldoftande och giftfritt bivax. Kombinera gärna med våra fina tårtljus som finns i både natur och blandade färger. Så blir det en riktigt pampig kalastårta och en utmaning att blåsa ut ljusen.
Ekologiska ballonger
Våra kalasballonger är tillverkade av FCS-certifierad latex, som är biologiskt nedbrytbart (det tar cirka 6 månader för materialet att brytas ner på naturlig väg). De är också rättvist tillverkade och materialet kommer från långsiktigt hållbar produktion. Levereras i 10-pack blandade färger.
Kalaspåsar 25-pack (olika färger)
Finfina kalaspåsar av papper i olika färger och mönster. Skippa reklampåsar och läbbigt grälla plastpåsar och satsa på något roligare och bättre. Finns i 6 olika färger.
Happy Mais minipåse
Nu finns Happy Mais i fiffiga minipåsar. Bygg ett eget djur, en julgran, solen, bilar eller flygplan! Happy Mais är en ny, kreativ och ekologisk leksak för fantasifullt pyssel. Fukta bitarna mycket lätt med vatten och de ”klistrar” fast vid varandra. Du kan skära, forma och sätta ihop dom hur du vill. Bygg hus, flygplan, gubbar, blommor, djur, fantasifigurer, dekorationer.
Vaxkritor
12 ekologiska kritor gjorda av långsiktigt hållbara material som bivax och vegetabiliska oljor. Mycket bra konsistens och färgavgivning. Dessutom tjusig eko-design med gröna omslag om kritorna.
119:-
Sugrör av bioplast, 25-pack
Våra ekologiska sugrör är gjorda av majsstärkelse, och är därför 100% komposterbara. 21 cm långa (standardstorlek för sugrör). En förpackning innehåller 25 sugrör.
 
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Twitter
Sök