På svenska  


Årets första kuliga nyheter


Årets första Ekokul-nyheter är en skön blandning: Nya pennor, färger och kritor av naturliga råvaror, från det engagerade tyska familjeföretaget Ökonorm. Lägg till det ett par fina baby-nyheter från Earth friendly baby vars produkter vi älskar. Och så toppar vi med några kuliga mat- och köksleksaker av miljövänligt trä.

Du har väl inte missat att du kan få 10% rabatt på hela ditt köp om du tipsar 5 av dina vänner om Ekokul? Klicka bara på den gula knappen längst uppe till höger på www.ekokul.se så har du strax din rabattkod, som du använder i kassan i vår butik.

Ha det gott!

Stor box vattenfärger
En box med fantastiskt fina vattenfärger baserade på naturliga ingredienser. 12 fina färger som framställts med höga koncentrationer av naturliga växtextrakt.
169:-
Färgpennor med påfyllning
Fina tuschpennor med vattenbaserad färg. De kan fyllas på med vatten och därmed användas mycket länge. Färgen är gjord av naturliga råvaror, och kan lätt tvättas bort både från hud och textil (40 grader i maskin).
119:-
Pastellkritor
En metallbox med rejäla kritor i 10 olika nyanser. Fin färgavgivning och bara naturliga ingredienser. Passar både för den mindre och lite större konstnären.
110:-
Våtservetter Earth friendly baby
Earth friendly babys våtservetter är det snällaste du kan använda på din baby. De innehåller certifierat ekologiska och naturliga ingredienser som t ex kamomill och ringblomma.
Grytset av trä
Att slamra med grytor och köksredskap är en favorit för många barn. Jättekul med de riktiga prylarna från köket förstås. Men leksaksgrytor har sin speciella charm, dom är ju dina alldeles egna.
249:-
Frukost på sängen
Vad mysigt att bli bjuden på frukost på sängen varje dag. En rolig lek för barn och väldigt bekvämt för föräldrarna :-). Det här är en miljövänlig träleksak som är målad med vattenbaserade, giftfria färger.
269:-
Teset med koppar och kanna
En fin teservis i rent, lent trä. Två koppar, kanna, mjölkkanna, sockerskål och tepåsar. Leksaken är tillverkad av miljövänligt gummiträ som kommer från plantager där kontinuerlig återplantering sker.
269:-
 
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Twitter
Sök