På svenska  
 

Vem ska få ett spel i julklapp?

Framåt jul så går vår försäljning av spel i taket. Inte så konstigt - spel är en riktigt klassisk julklapp som passar alla. Och så är det en så perfekt sysselsättning när man vill mysa tillsammans under julledigheten.

Därför har vi laddat upp med en massa roliga miljösmarta spel för både stora och små. Vilket spel vill du ge bort i julklapp och kanske få chansen att spela själv?

Ha det gott i höstmörkret!

Sopberget
Sällskapsspelet ”Sopberget – ett fasligt skräpigt äventyr” är ett svenskt miljöutbildande spel. Med humor och värme lär det spelarna om vårt eget konsumtionssamhälle. Spelarna är alla invånare i en liten stad. Målet är att sortera spelets 72 helt unika sopor.
349:-
Räkna med småkryp
Ett superfiffigt och på många sätt lärorikt spel. Träna matte och lär dig om våra vanligaste småkryp. Samla på 10-kompisar, dvs på par av kort som tillsammans blir summan 10. I spelet finns förstås också fakta om småkryp.
129:-
Svampspelet
Memospel som lär dig om våra vanligaste svampar. Fast med en extra twist - det gäller att se upp för elakingarna, de giftiga svamparna. Flest par vinner när slutet är över.
129:-
Elins memo
Från svenska Gro play kommer det här trevliga kombinationsspelet. Som alltid med Gros pedagogiska produkter handlar det om vad som är bra eller dåligt för vår miljö. I memot ska spelarna leta efter miljösnälla par som vindsnurror eller maskar som äter äppelskrutt.I Lottospelet ska man para ihop bildkorten med en lottobricka. I båda spelen ska spelarna akta sig för kort med sånt som skadar miljön.
179:-
Rädda pingvinerna
Ånej, rädda pingvinerna, isflaken smälter! Det här är ett roligt samarbetsspel som lär om vår miljö och den globala uppvärmningens konsekvenser. Och vem vill inte rädda små söta pingviner?
229:-
Dubbeldäckad buss
En klassisk dubbeldäckare från London ska vara röd och kollektiv trafik är det självklara valet vid transport. Ta med dina passagerare på en guidad rundtur runt alla rum och vrår.
139:-
Återvinningsmemo
Bästa sättet att lära sig saker är ju att leka och spela. Så visst är det fiffigt med ett spel som ökar kunskaperna om miljöfrågor och återvinning. Spelet går ut på att hålla reda på färger och fylla sin lastbil för att vinna.
229:-
 
 

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Twitter
Sök