På svenska  
 

Nya mysiga gosedjur & tipsar-rabatt

Vi har blivit fullkomligt kära i ett antal nya gosedjur som just anlänt. Frossa i grodor, hundar, grisar, nallar och kaniner. Alla miljösmarta och fria från hälsovådliga ämnen. Barnets bästa vän helt enkelt.


Tipsa dina vänner och få rabatt som tack

Vi vet att det är många som hittar till Ekokul tack vare tips från familj och vänner. Det är vi oerhört glada för, och vill därför belöna alla tipsare med 10% rabatt.

Klicka bara på den gula knappen längst uppe till höger på www.ekokul.se. Fyll i 5 av dina vänners mailadresser och vips får du en rabattkod som du kan använda direkt. Dina vänner får i sin tur ett mail med tipset. Men inga mailadresser sparas förstås av oss.

Klurig babyleksak
En klassisk och klurig babyleksak som fascinerar babyn med sitt vridna nät av pinnar, band och kulor. Barnet kan pressa och sträcka på babyleksaken och se på när den långsamt fjädrar tillbaka till sin ursprungliga form. Tillverkad av miljövänligt gummiträd.
279:-
Ekologisk nallebjörn
Teddybjörnen Fredriksson goes eco! En klassisk nallebjörn i miljö- och barnvänlig tappning. Gjord av ekologisk bomull. Stoppning av ren ull.
399:-
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Twitter
Sök