På svenska  

 
20% på våra nya eko-pyjamaser


Nej, Ekokul ska inte bli någon klädbutik. Men de här fina ekologiska pyjamaserna kunde vi bara inte undanhålla våra kunder. Svenskdesignade och gjorda i den mest underbart mjuka bomull man kan tänka sig. Fram till den 31 augusti ger vi 20% introduktionsrabatt på the Sleepy collection, ange bara SOVGOTT som rabattkod i kassan.

För att bidra till en riktigt god nattning har vi flera andra bra nyheter:

- Ekotandborsten med bambuskaft. En mjuk och miljösmart tandborste för de allra minsta.

- Badskum och schampo med uppfriskande mandarin eller lugnande kamomill.

- En fin babyhanduk med huva i mjukaste bandkantad ekofrotté.

- En mjuk och skön babyfilt med flera fina mönster. Ekologisk bomull förstås.


Godnatt önskar vi på Ekokul!

Ekologisk babypyjamas 0-12 mån
Ekovit pyjamas i 100 % ekologisk pimabomull. Bomullen är mjuk, noppfri och silkeslen. Designen är stilren och knapparna är nickelfria tryckknappar. All information är tryckt i pyjamasen för att undvika lappar som kliar.
359:-
Eko-tandborsten barn
Världens mest miljösmarta barntandborste. Gjord av ren bambu och med strån av mjuk BPA-fri nylon som är snälla mot små barnmunnar. Tandborsten är även ansvarsfullt producerad. Bambuträt kommer från bambuskogar utan pandor, inget barnarbete används och arbetarna får skäliga löner. 100% komposterbar.
Badskum kamomill
Bubblor i badet är bland det roligaste som finns. Så självklart vill man inte välja bort det av rädsla för vad skummet innehåller. Med Earth friendly babys badskum kan ni plaska på tryggt i förvissningen om att det är riktigt bra produkter för ditt barn. Badskummet innehåller ekologiska, certifierade och naturliga ingredienser.
129:-
Babyfilt av ekologisk bomull
En babyfilt av mjuk ekologisk bomull med glada mönster i olika varianter. Perfekt både för lek, amning, i vagnen eller i sängen. Kan tvättas vid högre temperatur. Storlek: 80 x 100 cm
369:-
Schampo & tvättkräm mandarin
Ett schampo och en tvättkräm i ett, som är anpassat till det lilla barnets känsliga hud. Innehåller milda och skonsamma ingredienser och ekologiska växtoljor.
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se
Twitter
Sök