På svenska  
 

Rabatt för alla solstollar


Äntligen lyser solen lite grann! Vi hoppas att ni har möjlighet att njuta av den och ladda vitaminbatterierna ordentligt.

För ännu mer kul i solen erbjuder vi nu 10% rabatt på alla våra soldrivna leksaker och experiment. Ange rabattkoden SOLSTING i kassan. Rabatten gäller t o m 31 juli.


Vaaaaarma hälsningar från oss på Ekokul!
 
Ekologiskt drivhus
En stor ekolåda med fokus på miljö och ekologi som ger både glädje och kunskap. Lådan innehåller 14 olika experiment.
349:-
Soldriven insekt av trä
En soldriven insekt som lär barn om solenergi, elmotorer och mekaniska delar. Äntligen ett rolig sätt lära barn om solenergi och mekanik.
199:-
Soldrivet flygplan
Bygg ditt eget soldrivna flygplan med hjälp av de 24 delar av trä och måla sedan efter egen design och fantasi.
199:-
Soldriven bil
Tycker du om bilar och vill veta något om hur de kan drivas på förnybara energikällor som sol är denna bil något för dig!
249:-
Soldrivna rymdfarkoster
Att utforska rymden kan vara svårt, men med rätt verktyg kan man i fantasins värld göra stora vetenskapliga framsteg. Med denna 7 i 1 byggsats kan man bland annat bygga rymdstation, rymdbil, astronaut, ryndskepp, rymdhund.
199:-
Soldriven och uppladdningsbar bil
Du pluggar enkelt in bilen in i huset som omvandlar solenergi till elektrisk ström och laddar upp bilen. När bilen släpps från huset kommer bilen att köra. Levereras som byggsats.
179:-
Solåtervinnare
Återvinn gammalt material och använd fantasin för att skapa miljövänliga och pedagogiska leksaker. Med den här byggsatsen kan du bygga 6 olika leksaker som alla drivs av ren solkraft.
199:-
Solmekanik
Solar Mechanics visar barn fördelarna med ren energi. Med den soldrivna motorn kan du bygga sex olika modeller. På en grundläggande nivå lär man sig hur solenergi kan användas. Skapa till exempel en fläkt som automatiskt slås på när solen skiner på den. Du kan också skapa en vibrerande robot eller optiska illusioner. Naturligtvis behövs inga batterier
199:-
Soldrivet solsystem
Med det här roliga byggkitet bygger du ditt helt egna solsystem. Lär dig namnen på alla planeter och prata om vad som egentligen finns där ute i den spännande rymden. En riktig bonus är att solen innehåller en solpanel, som gör att planeterna roterar runt solen precis som i verkligheten.
199:-
Soldrivet tåg byggsats
Alle man ombord! Bygg ett eget soldrivet tåg som far fram i solljus eller under en stark lampa. Fascinerande, kul och lärorikt. Två stycken lok monteras tillsammans med den gemensamma motorn. Små ingenjörer lär sig hur solkraft kan användas för att driva en elmotor.
149:-
Solar Rover
Den unga ingenjören kan bygga denna coola bil som lär ut hur solljus omvandlas till energi. Tillsammans med de medföljande byggdelarna och en enkel läskburk är bilen klar till att köras på direkt solljus.
229:-
Solstrålande experiment
Med den här härliga sollådan kan du skapa en fungerande modell av en solugn och en solfångare. Man lär sig vikten av förnybar energi på ett roligt och unikt sätt. För varje såld box skänker tillverkaren 3% av förtjänsten till biståndsorganisationen Oxfams solugns- och vattenreningsprojekt i u-länder.
149:-
6 soldrivna leksaker - kit
Soldrivna leksaker i parti och minut! Med den här byggsatsen kan du bygga 6 olika leksaker som alla drivs av ren solkraft. Bygg tillsammans med mindre barn, eller för större barn som kan bygga själva. Inget klister behövs!
199:-
Miniliten solracer
En miniliten soldriven bil som får upp en väldans fart i direkt solljus. När ljuset når solpanelen omvandlar den energin till elektricitet som snurrar igång motorn och hjulen. Fascinerande och lärorikt för både små och stora barn.
159:-
Soldriven helikopter
En leksak som brukar impa på omgivningen! Rotorbladet snurrar fort i direkt solljus. När ljuset når solpanelen omvandlar den energin till elektricitet som snurrar igång motorn och bladet. Fascinerande och lärorikt för både små och stora barn.
199:-
Soldriven gräshoppa byggkit
Bygg en egen soldriven gräshoppa som börjar hoppa och dansa i solljus eller under en stark lampa. Fascinerande, kul och lärorikt.
99:-139:-
Soldrivet rotorblad (till Lego)
Ett soldrivet rotorblad som snurrar fort i solljus eller under en stark lampa. Kan byggas ihop med Lego. När ljuset når solpanelen omvandlar den energin till elektricitet som snurrar igång motorn och bladet. Fascinerande och lärorikt för både små och stora barn.
139:-
 

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, maila oss på info@ekokul.se och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se
Twitter
Share
Sök