På svenska  

Naggande goda små ekonyheter

Våra nya miljösmarta matset för barn kommer från Beco, samma företag som levererar vår fina potta. Snygg design och biologiskt nedbrytbart material baserat på växtfibrer.

Efter den senaste larmrapporten om skadliga ämnen i nappflaskor av pp-plast har experter gått ut och rekommenderat att man istället väljer nappflaskor av glas. Och då är förstås våra fina Lifafactory flaskor ett mycket bra alternativ. Nytt bland våra Lifefactory glasflaskor är nu pipflaskor för de lite större barnen.

Och så bestämde vi oss för att vi även måste erbjuda ett alternativ för de lite större flaskanvändarna. Vattenflaskor för vuxna och större barn på språng. Snygga, rejäla och helt giftfria!

Kreativt pärlpyssel
Miljövänligt har aldrig varit vackrare! Använd papper för att göra färgglada, originella papperspärlor och smycken med detta pyssel set. Tillsammans med verktyget som medföljer blir vanliga pappersremsor en vacker, tätt rullad pärla som kan användas för att göra egna smycken och dekorationer.
149:-
Ekologiska ballonger
Våra kalasballonger är tillverkade av FCS-certifierad latex, som är biologiskt nedbrytbart (det tar cirka 6 månader för materialet att brytas ner på naturlig väg). De är också rättvist tillverkade och materialet kommer från långsiktigt hållbar produktion. Levereras i 10-pack blandade färger.
Lifefactory vattenflaska i glas, 475 ml
Klart de vuxna och större barnen ska ha riktigt bra flaskor utan skadliga ämnen, precis som de mindre. Lifefecatory flaskan är gjord av glas och omges av ett skönt silikonhölje, som också skyddar flaskan. Perfekt som vatten- eller sportflaska.
239:-
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se
Twitter
Sök