På svenska  

 
Fritt fram att leka med maten!

Maten var faktiskt inkörsporten till att vi startade Ekokul. Från att inse att vi kunde påverka både hälsa och miljö genom lite bättre val i matbutiken, till att vi började undra varför det inte fanns bättre leksaker och babyprodukter på marknaden. Och bestämde oss för att fylla den luckan genom vår egen butik.

Därför ligger våra matleksaker oss extra varmt om hjärtat. Med dom kan du låta barnen hitta matglädjen på ett lekfullt sätt.

Extra bra erbjudanden på Facebook
Gilla oss på Facebook nu i februari så får du en rabattkod på 10% som gäller hela vårt sortiment. Dessutom får du ett gratisprov av vårt fiffiga och miljövänliga pyssel Happy Mais.
Du hittar oss på www.facebook.com/ekokul.se.

Den lille kocken
Köksredskap för den lilla gröna kocken. En perfekt köksleksak att underhålla sig med medans mamma och pappa lagar middag. Greentoys är de första leksakerna i världen som är gjorda av återvunnen plast. Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol.
169:-
Den gröna mackan
Sugen på en läcker Dagobert-macka eller saftig hamburgare? Bjud familjen på deras favoritkombination av bröd och massor av olika pålägg. Tillverad av återvunnen plast garanterat fri från alla skadliga ämnen.
169:-
Blafre drickpip reservdel (olika färger)
Behöver du en ny drickpip till din Blafre flaska. Här finner du drickpipar med olika färgställningar.
Lekservis
Får det lov att vara lite grönt te? En klassisk lekservis med cool eko-design. Heltigenom gjord av återvunnen plast. Leksakerna har blivit testade på alla upptänkliga vis för att garantera att de är totalt säkra och fria från skadliga ämnen som till exempel ftalater och bisphenol.
279:-
 
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se
Twitter
Share
Sök