På svenska  

 
Fritt fram att leka med maten!

Maten var faktiskt inkörsporten till att vi startade Ekokul. Från att inse att vi kunde påverka både hälsa och miljö genom lite bättre val i matbutiken, till att vi började undra varför det inte fanns bättre leksaker och babyprodukter på marknaden. Och bestämde oss för att fylla den luckan genom vår egen butik.

Därför ligger våra matleksaker oss extra varmt om hjärtat. Med dom kan du låta barnen hitta matglädjen på ett lekfullt sätt.

Extra bra erbjudanden på Facebook
Gilla oss på Facebook nu i februari så får du en rabattkod på 10% som gäller hela vårt sortiment. Dessutom får du ett gratisprov av vårt fiffiga och miljövänliga pyssel Happy Mais.
Du hittar oss på www.facebook.com/ekokul.se.

Fruktlådan
Dags för fruktstund! Den hälsomedvetne lille kocken bjuder naturligtvis hela familjen på frukt & grönt. Gjort av miljövänligt gummiträ. När träden slutat ge gummi avverkas de och nya träd planteras. Av materialet gör man fina och rejäla produkter som leksaker. Målad med giftfria färger.
229:-
Den gröna mackan
Sugen på en läcker Dagobert-macka eller saftig hamburgare? Bjud familjen på deras favoritkombination av bröd och massor av olika pålägg. Tillverad av återvunnen plast garanterat fri från alla skadliga ämnen.
169:-
Grönsakslåda
Nu kan lillen bjuda hela familjen på en vegetarisk måltid. I den fina trälådan finns allt som behövs för en meningsfull sysselsättning medan mamma och pappa får fram middagen på bordet. Maten kan delas med hjälp av träkniven och sätts ihop igen med kardborreband. Gjort av miljövänligt gummiträ.
229:-
Blafre drickpip reservdel (olika färger)
Behöver du en ny drickpip till din Blafre flaska. Här finner du drickpipar med olika färgställningar.
 
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se
Twitter
Sök