På svenska  
 
 
Fullt ös i Ekokuls tomteverkstad

Just nu är det full aktivitet i Ekokuls tomteverkstad. Ekonissarna levererar förstås långt in i julveckan. Vill du vara på den riktigt säkra sidan så beställer du direkt. Men är du som oss vanliga dödliga, dvs sent ute, så är sista beställningsdatum den 19 december för att paketet garanterat ska hinna fram i tid.

Julen är ju sällskapsspelens högtid. Så missa inte vårt nya spännande spel "Sopberget" från svenska Gro Play. Eller våra andra roliga miljösmarta spel för den delen.

Och så har vi extra bra pris på våra kuliga leksaker från Ecotronic, och våra mest populära paket av det miljösmarta pysslet Happy Mais.

Det här blir vårt sista nyhetsbrev för året så: Från oss alla, till er alla:


Tusen tack för det här året!

och

En oerhört God Jul och ett fantastiskt Gott Nytt År!

Sopberget
Sällskapsspelet ”Sopberget – ett fasligt skräpigt äventyr” är ett svenskt miljöutbildande spel. Med humor och värme lär det spelarna om vårt eget konsumtionssamhälle. Spelarna är alla invånare i en liten stad. Målet är att sortera spelets 72 helt unika sopor.
349:-
Rädda pingvinerna
Ånej, rädda pingvinerna, isflaken smälter! Det här är ett roligt samarbetsspel som lär om vår miljö och den globala uppvärmningens konsekvenser. Och vem vill inte rädda små söta pingviner?
229:-
Funmais dinosaurier
Bygg dinosaurier med funmais. Setet innehåller 200 byggbitar i grönt, rött och gult. Byggmaterialet är biologiskt nedbrytbart vilket innebär att du kan slänga det på komposten när det är förbrukat. Fukta bitarna mycket lätt med vatten och de ”klistrar” fast vid varandra. Du kan skära, forma och sätta ihop dom hur du vill.
139:-
Happy Mais dekorera
7 liter HappyMais. Skapa blommor, gratulationskort, placeringskort, fotoramar och smycken. Happy Mais är en ny, kreativ och ekologisk leksak för fantasifullt pyssel. Fukta bitarna mycket lätt med vatten och de ”klistrar” fast vid varandra. Du kan skära, forma och sätta ihop dom hur du vill. Bygg hus, flygplan, gubbar, blommor, djur, fantasifigurer, dekorationer.
159:-
 
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se
Twitter
Share
Sök