På svenska  
 
Bästa presenterna till dop och nyfödd

Silverskeden har spelat ut sin roll! Nuförtiden vill vi ge något som känns lite mer genomtänkt eller användbart till den nyfödda eller vid dopet.

Botanisera bland våra förslag på miljövänliga och rättvisa presenter. Hos Ekokul finns både babyleksaker, kramdjur och naturliga och giftfria babysaker och andra roliga presenter.

Populära Sophie Giraff finns nu också i flera olika varianter, kramdjur, skallror, snuttefilt. Förutom originalet Sophie i naturgummi och som bitring.

Hjälp oss bli bättre och vinn ett presentkort!

Vill du kamma hem ett presentkort? Hjälp oss att bli bättre! Just nu sitter vi med inköpsplaneringen för kommande säsonger. Vad tycker du fattas, vad vill du se mer av, vad är bra, vad är mindre bra?

Ge oss dina tankar om vårt sortiment och hur vi bör utveckla det. Det räcker med några korta ord, som är till stor hjälp för oss. Som tack för hjälpen lottar vi ut 5 presentkort på 300 kr. Ge din feedback direkt på vår Facebooksida (du måste gilla oss först). Sista datum är den 11 maj.

  

Sophie Giraff
Sophie Giraff är något så ovanligt som en naturlig och giftfri leksaks-klassiker. Sophie kom nämligen till redan på 60-talet. Hon är gjord av naturgummi från Hevea-trädet. Färgen är helt ofarliga livsmedelsfärger. Sophie är med andra ord helt och hållet bitvänlig och om du kramar henne piper hon med ett vänligt ljud.
179:-239:-
Lifefactory nappflaska i glas liten
Lifefactory är en revolution bland nappflaskor. Fri från bisphenol, ftalater och pvc. Flaskan är gjord av extra tåligt borsilikatglas och omges av ett skönt silikonhölje, som också skyddar flaskan. Nappen som medföljer är också gjord av silikon. Ett bra alternaiv för latex-allergiker som inte kan använda våra goda naturnappar. Både flaska, hölje och napp kan diskas i maskin. Allt kan också stoppas i frysen eftersom glaset och silikonen tål både hetta och kyla. Storlek 118 ml. Glasflaskan är tillverkad i Frankrike och övriga flaskdelar i USA.
179:-219:-
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se 
Twitter
Sök