På svenska  
 
 
Träiga nyheter hos Ekokul

Såhär i smällkalla februari väljer vi att drömma om varma vindar i de grönskande frukträdens grenar. Man kan i alla fall försöka, med hjälp av våra Waldorfinspirerade blockpussel i vackra färger. Och det är inte de enda nyheterna på träleksaksfronten. Kolla in alla våra träleksaker här.

Vinn ekologiska blommor på Facebook
Just nu är det också läge att hänga med oss på Facebook. Vi förlänger Alla hjärtans dag ända till den 19 februari. Då lottar vi ut 6 stycken paket med Happy Mais blommor bland alla våra fina Facebook-vänner. 
 
Bultbräda
Banka på för glatta livet med den här rejäla bultbrädan. Färgglad för ögat och skön för handen med sitt lena trä. Den är tillverkad av miljövänligt gummiträ som kommer från plantager där kontinuerlig återplantering sker. Bultbrädan har 5 st peggar. Passar från 18 månader.
179:-
Plocklåda
Stoppa rätt klossar i rätt hål. Pedagogiskt och roligt! Klossar i olika geometriska former och färger. Klossarna förvaras i en "verktygslåda" som har hål i motsvarande former som klossen ska stoppas i. Tillverkad under Fair Trade förhållanden i Sri Lanka.
229:-
 

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

 

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul

www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se 
Twitter

Sök