På svenska  


 
Giftfritt & säkert till babyn

Nu har vi fått in ännu fler produkter för de allra minsta barnen. Snygga, fiffiga, miljösmarta och säkra produkter, helt fria från skadliga ämnen.


Bland våra babyartiklar hittar du populära Natursutten. Helt igenom av naturgummi och utan lösa delar. Smakar extra gott gör den också.


Naturligtvis hittar du också en uppsjö olika nappflaskor. Både i BPA-fri plast och av glas. Missa inte nya supercoola Lifefactory glasflaskor med fodral i knalliga färger. Från Lifefactory kommer också våra nya fina bitringar.

För matstunden har vi skål- och skedset av bioplast. Giftfritt och biologiskt nedbrytbart. Från Greentoys kommer skålar och skedar av återvunnen plast. Genomtestat, giftfritt och säkert precis som alla leksaker från samma leverantör.

Vi har också glada eko-dregglisar, badhanddukar, haklappar och kräkdukar i eko-bomull. 

Välkommen till Ekokul - bebbens bästa vän på nätet!
 

Lifefactory nappflaska i glas liten
Lifefactory är en revolution bland nappflaskor. Fri från bisphenol, ftalater och pvc. Flaskan är gjord av extra tåligt borsilikatglas och omges av ett skönt silikonhölje, som också skyddar flaskan. Nappen som medföljer är också gjord av silikon. Ett bra alternaiv för latex-allergiker som inte kan använda våra goda naturnappar. Både flaska, hölje och napp kan diskas i maskin. Allt kan också stoppas i frysen eftersom glaset och silikonen tål både hetta och kyla. Storlek 118 ml. Glasflaskan är tillverkad i Frankrike och övriga flaskdelar i USA.
179:-219:-
Lifefactory bitringar (2-pack)
Jösses vad skönt att få sätta tänderna i en rejäl giftfri bitring. Två stycken silikonringar som stimulerar babyns sinnen. Lifefactory vet hur man förenar ekologiskt tänk med skön design. Bitringarna är tillverkade av medicinsk silikon och utformade med olika ytor för att utveckla den orala motoriken. Bitringarna kan kylas ned i kylskåp för att ha en lindrande verkan på tandköttet. Finns i olika färger.
199:-
Natursutten klassisk form
Natursutten är den helt naturliga nappen. Gjord av 100 procent oblekt naturgummi och stöpt i en enda form, utan lösa delar. Nappen har testats på alla upptänkliga vis och resultaten visar att den är extremt stark. Enligt uppgift från framstående experttestare smakar den också mycket gott, på ett helt annat sätt än vanliga plastnappar.
Lifefactory glasnappflaska, stor
Lifefactory är en revolution bland nappflaskor. Fri från bisphenol, ftalater och pvc. Flaskan är gjord av extra tåligt borsilikatglas och omges av ett skönt silikonhölje, som också skyddar flaskan. Allt kan också stoppas i frysen eftersom glaset och silikonen tål både hetta och kyla. Glasflaskan är tillverkad i Frankrike och övriga flaskdelar i USA. Storlek 250 ml.
189:-249:-
 
 

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se 
Twitter
Sök