På svenska  
God Jul önskar Ekokul!

Nu börjar vi snart runda av 2010. Vi vill framförallt tacka alla kunder och vänner därute för ett fantastiskt, överraskande, spännande och superroligt år. Intresset för miljövänliga och rättvist producerade leksaker har fullkomligt exploderat, och vi är så otroligt glada över detta! 

Just nu jobbar vi stenhårt på att få ut alla julklappar i tid, med benägen hjälp av våra fraktleverantörer. Vill du vara på den riktigt säkra sidan beställer du dina julklappar snarast möjligt. Men den 20 dec kl 15 är gränsen för vad vi tror är möjligt för leverans av lite större beställningar till jul.   

Två glada julnyheter är också att vårt lager åter är sprängfyllt av Hugg-a-planet, både stora och små, samt våra fina fair trade dockor. Nedan hittar du några fler heta julklappstips.

En vilsam och fröjdefull jul och ett mycket gott nytt år önskar vi er alla!

 
Killdocka mörkt hår
En mjuk och sprudlande glad docka som kan hänga med länge som bästa kompis och kramvänlig vän. Den är rättvist tillverkad och handlad, från Sri Lanka.
169:-
Sophie Giraff
Sophie Giraff är något så ovanligt som en naturlig och giftfri leksaks-klassiker. Sophie kom nämligen till redan på 60-talet. Hon är gjord av naturgummi från Hevea-trädet. Färgen är helt ofarliga livsmedelsfärger. Sophie är med andra ord helt och hållet bitvänlig och om du kramar henne piper hon med ett vänligt ljud.
179:-239:-
Potatisklocka
En klocka som drivs av potatisenergi. Ni skojar! Nej, med hjälp av metallband och helt vanliga potatisar kan du bygga ett batteri som alstrar energi för att driva en liten digitalklocka. Du kan också använda andra grönsaker och frukter och testa hur mycket energi olika råvaror alstrar.
149:-


Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul
 

 
Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se 
Twitter
Sök