På svenska  

Klimatsmarta spel för stora och små

Julen är en riktig spelhögtid. Det både spelas sällskapsspel i parti och minut, och ges bort som julklapp. Hos Ekokul hittar du klimatsmarta sällskapsspel som passar både mindre och större barn, och vuxna med leksinnet kvar förstås. Men det går naturligtvis att tjuvstarta i höstmörkret också :-)

Vinn pyssel på Facebook
Just nu finns det ännu större anledning att gilla oss på Facebook. Gilla din favorit-Happy Mais, och du kan vinna den. Häng med på www.facebook.com/ekokul.se.

Många mysiga spel- och pysselstunder önskar Ekokul!
 

Återvinningsmemo
Bästa sättet att lära sig saker är ju att leka och spela. Så visst är det fiffigt med ett spel som ökar kunskaperna om miljöfrågor och återvinning. Spelet går ut på att hålla reda på färger och fylla sin lastbil för att vinna.
229:-
ECO MIG
TP-nördens revansch! ECO MIG är ett frågespel i fickformat, perfekt för bilresan, stranden eller en spelstund i sängen. Frågorna kretsar kring miljö, klimat och vår planet. 5 kr per spel går till WWF.
149:-
Rädda pingvinerna
Ånej, rädda pingvinerna, isflaken smälter! Det här är ett roligt samarbetsspel som lär om vår miljö och den globala uppvärmningens konsekvenser. Och vem vill inte rädda små söta pingviner?
229:-
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik,
www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se 
Twitter
Sök