På svenska  

Babyboom hos Ekokul


Nej, vi ska inte ha fler barn själva. Men däremot vill vi erbjuda fler babyleksaker. Här kommer alltså några nyheter på den fronten.

Ekologiska lappleksaker
Babyfiltar med påsydda ”tvättlappar” är en hit för pilliga småbarn. Hos oss hittar du nu finfina eko-varianter. Snuttefiltar med flikar och en blomma i ekologisk bomull med pillvänliga blomblad och flikar.
 


Färgglada dragdjur
Det vimlar av dinosaurier, drakar och glada ankor bland våra träleksaker. Viftar och rör sig gör dom när du drar dom i snöret. Alla är FAIR TRADE från Sri Lanka, tillverkade av långsiktigt hållbart trä och målade med giftfria färger.

Rättvisa mobiler
Perfekta blickfång över skötbord eller sängen till exempel. Även våra nya mobiler är FAIR TRADE från Sri Lanka.
Mobil med virkade djur
En härlig mobil med virkade djur i vackra färger. Perfekt blickfång för bebben över sängen, vaggan eller skötbordet. Handgjorda i Indien i en Fair Trade-organisation.
289:-
 
 
Vi vill ha fler kompisar på Facebook!
På vår Facebooksida får du tips, nyheter och bra erbjudanden.
Du som är nyhetsbrevsprenumerant har chansen att vinna valfri produkt ur vårt sortiment om du blir vårt fan innan den 15 mars.

Gå in på vår Facebooksida, bli vårt fan om du inte redan är det, och skriv sen på vår wall ordet VÅRLÄNGTAN så deltar du automatiskt i utlottningen och får själv välja din vinst.


Mer information hittar du som vanligt i vår butik på
www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28

www.blogg.ekokul.se 
Facebook
Twitter
Sök