På svenska  

Ta i trä

Missa inte våra nya läckra träleksaker.

E-RACERN Coolaste bilen i stan! Tillverkad av bambu. Målad med vattenbaserade färger. Greppvänlig för både små och stora racerförare.


FSC-MÄRKTA TRÄKLOSSAR Våra finurliga träklossar är genialiskt enkla. Bara att stapla, och variera i oändlighet. Bygg ett slott eller en hel stad. Klossarna är dessutom gjorda av lent och vackert FSC-märkt björkträ och närproducerade i Lettland. De har fått en lång rad utmärkelser för sin design och sina egenskaper som leksak.


KLOSSPUSSEL I GUMMITRÄ Våra klosspussel är gjorda av miljövänligt gummiträ och målade med giftfria färger. De är tillverkade under Fair Trade förhållanden i Sri Lanka. Nu har vi 5 olika motiv i butiken, bara att välja och vraka!

Mer information hittar du som vanligt i vår butik www.ekokul.se

Varma hälsningar,

/Anna Sjöstrand

Ekokul

www.ekokul.se

info@ekokul.se

070-566 68 28

Nyheter från ekolek: Ta i trä!

Missa inte våra nya läckra träleksaker.

E-RACERN
Coolaste bilen i stan! Tillverkad av bambu. Målad med vattenbaserade färger. Greppvänlig för både små och stora racerförare.


FSC-MÄRKTA TRÄKLOSSAR
Våra finurliga träklossar är genialiskt enkla. Bara att stapla, och variera i oändlighet. Bygg ett slott eller en hel stad. Klossarna är dessutom gjorda av lent och vackert FSC-märkt björkträ och närproducerade i Lettland. De har fått en lång rad utmärkelser för sin design och sina egenskaper som leksak.


KLOSSPUSSEL I GUMMITRÄ
Våra klosspussel är gjorda av miljövänligt gummiträ och målade med giftfria färger. De är tillverkade under Fair Trade förhållanden i Sri Lanka. Nu har vi 5 olika motiv i butiken, bara att välja och vraka!

Mer information hittar du som vanligt i vår butik www.ekolek.se

Varma hälsningar,

/Anna Sjöstrand

ekolek

www.ekolek.se

info@ekolek.se

070-566 68 28

Sök