På svenska  

Nyheter

God fortsättning på det nya året!

Vi vill tipsa om våra nya roliga produkter.

FLYGPLAN I RETURPAPP Vem vill inte bli sin egen pilot? Skaffa ett både miljö- och fantasivänligt flygplan till ett flygtokigt barn. Tillverkat av returpapp, kräver alltså ingen klimatkompensation.

PAPPER AV ELEFANTBAJS. Vi skojar inte. Detta är ett hobbypapper med läcker struktur och i många härliga färger. Perfekt för allt slags pyssel, som till exempel scrapbooking. Hög fnissfaktor bland barnen eftersom de är gjorda av elefantbajs. Helt luktfria (bäst att påpeka…), och naturligtvis reko och miljövänligt.

KONFORMADE BARNKRITOR En greppvänlig och fantasieggande krita för de mindre barnen. Skön att hålla i, och bryts inte lika lika lätt som vanliga kritor. Gjord av långsiktigt hållbara material precis som våra andra kritor och färger.

Vi vill också passa på att skryta!

ECO MIG PRISAT I TEST Expressen testade spel före jul. Vår storsäljare ECO MIG fick omdömet: "En favorit. Underhållande, lärorikt och rykande aktuellt med alla miljö- och klimatfrågor. Litet och smidigt spel som är lätt att ta med sig i bilen och i fjällstugan. Stort plus att fem kronor av varje sålt spel går till Världsnaturfonden WWF:s arbete. Betyg: 4 getingar"

EKOKUL NYA LEVERANTÖRER TILL PLAN
Vi vill också skryta om att vi har valts till leverantörer av fadderorganisationen Plan Sverige. Du hittar numera flera av våra produkter i deras butik på nätet, Plan shoppen. Där man kan handla och skicka leksaker direkt till sitt fadderbarn. Plan hittar du på
www.plansverige.org

Mer information hittar du som vanligt i vår butik www.ekokul.se 

Varma hälsningar,

/Anna Sjöstrand

Ekokul

www.ekokul.se

info@ekokul.se

070-566 68 28

Sök