På svenska  

Bra saker för barnets måltid


Det är inte bara viktigt med säkra och giftfria produkter när det gäller nappflaskor för de små barnen. Lika viktigt är vad du serverar maten på och med.
Handtag i silikon för muggar och nappflaskor
En silikonhållare som passar de flesta muggar och wideneck nappflaskor. Årets babyprodukt 2016.
3-pack barntallrikar
Klassiska barntallrikar med indelning i fack, som gör det lätt att lägga upp en aptitretande måltid. Tallrikarna är djupa, vilket håller maten kvar på sin plats. De är gjorda av återvunna mjölkförpackningar, och produkterna är testade på alla sätt för att garantera ditt barns säkerhet.
129:-
3-pack matskålar
Ett set med 3 finfina matskålar som funkar lika bra till måltiden som för mellis och frukt att pilla i sig på egen hand. Skålarna är gjorda av återvunna mjölkförpackningar, miljösmart så det förslår.
129:-
4-pack matskålar av rostfritt stål
Det här är matskålar som skapar riktigt ha-begär. I alla fall hos oss Ekokulare. De är gjorda av rostfritt stål med en dekorativ utsida av BPA och ftalat-fri PP-plast som aldrig kommer i kontakt med maten. En perfekt kombination av hälsa, säkerhet och skön design.
249:-
Babyskedar av bambu
Lena babyskedar av ekologisk bambu som är rättvist producerad.
Bambu-servis 3 delar Bilar
En fin barnservis som gör matstunden både roligare och mer hälsosam. Tillverkad av organiska bambufibrer och majsstärkelse.
169:-
Bambu-servis 3 delar Robotar
En härlig barnservis med robottema. Men det mest fiffiga med den här barnservisen är att den är gjord av bambufiber.
169:-
Bambu-servis 3 delar Safari
En klassisk och tålig barnservis med en ny tvist. Miljövänlig och giftfri, tillverkad av bambufiber och majsstärkelse.
169:-
Barnbestick 8 st
Färgglada och miljösmarta bestick för de mindre barnen som själva ska lära sig att äta med sked eller gaffel. Replay produkter är tillverkade av återvunna mjölkförpackningar, ett smart sätt att återvinna. Produkterna är testade på alla sätt för att vara helt säkra för ditt barn och innehåller naturligtvis inga skadliga ämnen som BPA eller ftalater.
129:-
Barnbestick av bambu
De här fina barnbesticken av ekologisk och fair trade bambu är både fina, praktiska och långsiktigt hållbara.
Bebisbestick av bambu
Ett fint bestickset av ekologisk bambu för de mindre barnen. Härlig utformning som också gör besticken greppvänliga.
Blått förkläde
Smartaste skyddet för måltiden eller pysslet kommer från danska Franck & Fischer. Ett förkläde med ärmar som täcker allt utan att begränsa rörelsefriheten. Förklädet är gjort av GOTS certifierad ekologisk bomull med smutsavstötande akrylbeläggning.
259:-
Bred matskål av bioplast
En smart matskål för barnet som börjar äta själv. Av bioplast baserad på majsstärkelse.
169:-
Dubbel matskål av bioplast
En praktisk matskål av bioplast gjord av majs, med 2 fack för olika mat.
169:-
Franck & Fischer haklapp blå apa
En haklapp är i stort sett oumbärlig med småbarn i huset. Så varför inte satsa på en som både är av hög kvalitet och riktigt fin? Den här haklappen är gjord ev ekologisk bomull med en praktisk skyddande vaxbeläggning.
149:-
Franck & Fischer haklapp grön apa
En haklapp är i stort sett oumbärlig med småbarn i huset. Så varför inte satsa på en som både är av hög kvalitet och riktigt fin? Den här haklappen är gjord ev ekologisk bomull med en praktisk skyddande vaxbeläggning.
149:-
Franck & Fischer haklapp orange apa
En glad och praktisk haklapp i orange, med fin apa som dekoration. Haklappen kommer från Frank & Fischer och är gjord av ekologisk bomull. Dessutom har den en praktisk vaxbeläggning som gör att den skyddar riktigt bra mot spill och kladd.
149:-
Franck & Fischer haklapp valp
Finaste haklappen pryds naturligtvis av en mysig liten valp. Den kommer från populära danska Franck & Fischer, som står för fin design och hög kvalitet. Den är gjord av 100% ekologisk bomull och har en praktisk miljövänlig akryl-beläggning som skyddar mot spill och slabb och som gör den enkel att rengöra.
149:-
Franck & Fischer haklapp Rasmus nalle
Finaste haklappen pryds naturligtvis av Rasmuss nalle. Den kommer från populära danska Franck & Fischer, som står för fin design och hög kvalitet. Den är gjord av 100% ekologisk bomull och har en praktisk miljövänlig akryl-beläggning som skyddar mot spill och slabb och som gör den enkel att rengöra.
149:-
Grått förkläde
Smartaste skyddet för måltiden eller pysslet kommer från danska Franck & Fischer. Ett förkläde med ärmar som täcker allt utan att begränsa rörelsefriheten. Förklädet är gjort av GOTS certifierad ekologisk bomull med vaxad yta och är fint småmönstrat.
259:-
Haklapp/scarf (olika motiv)
En scarf/haklapp med tre lager tyg. Överst mjuk ekologisk, mönstrad bomull, under det absorbernde ekologisk bomullsfrotté och närmast kroppen polyesterfleece som håller torrt. Finns med motiven zoo, groda, skogsdjur och drake.
Klumplösare till nappflaskor regular/wideneck
Inga fler klumpar i vällingen eller igensatta dinappar! Med det konformade filtret finfördelas och blandas pulvret med vattnet effektivt och utan att klumpar bildas. Passar reular och wideneck flaskor.
Kravmärkt haklapp av ekobomull
Självklart ska babyns första haklapp vara ekologisk. Den här haklappen är gjord av ren, ofärgad bomullsfrotté med hög absorbtionsförmåga, vilket skyddar babyns hud mot väta.
Lifefactory matlåda glas 240 ml
Ännu en kanonprodukt från Lifefactory – en mindre matlåda av tåligt glas med skyddande silikonhölje. Just den här modellen rymmer 240 ml.
219:-
Lifefactory matlåda glas 475 ml
En riktigt fin matlåda av glas från Lifefactory. Matlådan rymmer 475 ml och har ett skyddande silikonhölje som finns i flera färger. Och den tål både frys, diskmaskin och micro.
249:-
Lifefactory matlåda glas 950 ml
En rejäl matlåda av glas som rymmer hela 950 ml och som skyddas av ett färgglatt silikonhölje. Matlådan kan både maskindiskas, micras och frysas i sin helhet.
279:-
Lifefactory Sippy Cap (2-pack)
Gör enkelt om din Lifefactory nappflaska till en pipmugg när ditt barn växer. Med Lifefactorys sippy caps kan barnet öva sig på att dricka mera vuxet, och du slipper spill tack vare det inbyggda stoppsystemet.
129:-
Matset av bambufiber grå
Från fina danska Filibabba kommer det här matsetet för barn. Skön skandinavisk, stilren design och miljösmart, giftfritt material.
259:-
Matset av bambufiber vit
Ett riktigt fint matset för barn. Från danska Filibabba som satsar på stilren design och giftfria material.
259:-
Miljösmart mugg 3-pack
Rejäla muggar som är lätta att greppa. Bra till maten, för slurken, på picnicen eller barnkalaset. Muggarna kommer i trepack i olika glada färger och är tillverkade av miljövänlig och säker plast från återvunna mjölkdunkar.
119:-
Miljösmart pipmugg 2-pack
En klassisk pipmugg som du minns den från din egen barndom kanske. Med en stor skillnad: Pipmuggen kommer från Re-play och tillverkas av miljösmart återvunnen plast från mjölkförpackningar. En silikoninsats gör den spillfri och lätt att dricka ur. Flaskorna är förstås också grundligt testade och fria från skadliga ämnen.
149:-
Mugg av bioplast
Fin och praktisk mugg för de mindre barnen. Av bioplast från majs.
119:-
Muggar av rostfritt stål (4-pack)
Muggar i rosfritt stål som passar både för picnic och för det lilla barnet som älskar att slänga prylar på golvet. Detta eftersom muggen naturligtvis är omöjlig att skada. Dessutom är mugen helt fri från skadliga ämnen och därför ett överlägset alternativ till muggar av plast.
199:-
Nappflaska "Skalbagge" av säker PES 150 ml
Svenska Garbo & Friends wideneck nappflaska är tillverkada av PES som ger flaskan en naturlig honungsgyllene färg. Flaskorna läcker inga skadliga ämnen. Levereras med en anti-kolik wideneck flasknapp.
129:-
Orangerutigt förkläde
Vem blir inte glad av ett orangefärgat förkläde? Det här praktiska heltäckande förklädet kommer från Franck Fischer. Det är gjort i GOTS-certifierad ekologisk bomull och har en skyddande vaxbeläggning på utsidan. Färgen i sig är ÖKO-tex märkt.
259:-
Oval matlåda 2 i 1 av rostfritt stål
Snygga och superpraktiska matlådor av rostfritt stål. 2 matlådor ingår i detta kit.
249:-
Pipmugg i rostfritt stål
Pipmugg av rostfritt stål med silikonhölje i klara färger från Kid basix. En smart sugrörsformad pip som rekommenderas av tal- och utvecklingspedagoger. Handtaget är avtagbart och med flaskan följer både skyddslock och transportplugg som kan användas vid resor för att hindra att innehållet skvimpar ut. Flaskan är också diskmaskinssäker.
199:-
Reservdelar till pipmugg i rostfritt stål
Reservdelar till din Kids Basix Safe Sippy pipmugg. Finns i två varianter: "Ventiler & packningar", "Skyddslock, ventil, 2 sugrör och transportplugg". Fri från BPA och ftalater förstås.
Rostfritt matset med tallrik, skål och mugg
Detta matset från LunchBots är tillverkat av livsmedelsgodkänt rostfritt stål av högsta kvalitet. Ett matset som både är giftfritt och dessutom håller i en evighet. Perfekt för frukost, lunch, mellanmål och middag. Det fungerar lika bra hemma som på picknick och camping. Tål maskindisk.
279:-
Rött förkläde
Vem blir inte glad av ett helrött förkläde? Det här praktiska heltäckande förklädet kommer från Franck Fischer. Det är gjort i GOTS-certifierad ekologisk bomull och har en skyddande akrylbeläggning på utsidan. Färgen i sig är ÖKO-tex märkt.
259:-
Sked och gaffel av bioplast
Set med sked och gaffel för barn. Ergonomiskt utformade och gjorda av bioplast.
79:-99:-
Skål med lock av bioplast
En smart barnskål med lock som är lätt att ta med. Tillverkad av bioplast.
169:-
Snacks- och såsburkar 3-pack
Smarta snacks- eller såsburkar av rostfritt stål. Bra när man vill ta med sig något litet att gnaga på, eller vill ha en god sås till lunchen utan att röra till hela lunchlådan.
239:-
Soppskål av bioplast
En riktigt fin och smart soppskål för barn, tillverkad av bioplast baserad på majsstärkelse.
149:-
Spork för barn av bambu
En spork är ett smart redskap både hemma och på utflykten. Den här är gjord av ekologisk bambu.
Stor matlåda glas med silikonhölje
En rejäl matlåda av tåligt borosilikatglas med snyggt och praktiskt silikonskydd. Snäpplock som skyddar mot läckage och spill.
279:-
Tvådelad matlåda av rostfritt stål med tättslutande lock
Denna matlåda är tvådelad för dig som inte gillar att salladen blandas med grytan. Dessutom med tättslutande lock så att man inte kladdar.
219:-
Vattenflaska glas med silikonhölje 570ml
Glasflaskor med silikonskydd har blivit en favorit för oss och våra kunder. Och här kommer ännu en superprodukt. En rejäl och snygg vattenflaska i tåligt borosilikatglas med praktiskt och snyggt silikonskydd i lila ton.
229:-
Skärbräda av bambu (medium) 199:-  
Brödskärbräda av bambu 379:-  
Redskapshållare av bambu 119:-  
Risottosked av bambu 49:-  
Såsslev av bambu 49:-  
Köksredskap av bambu, set i 3 delar 139:-  
Slickepott av bambu 49:-  
Lång kökstång av bambu 59:-  
Kort kökstång av bambu 49:-  
Korta salladsbestick av bambu 119:-  
Serveringsbestick av bambu 119:-  
Vattenflaska 750 ml koppar 189:-  
Sportflaska med termosfunktion 1 liter 269:-  
Vattenflaska 1 liter koppar 199:-  
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Key 199:-  
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Yellow 199:-  
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Magenta 199:-  
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Cyan 199:-  
Lifefactory Active Flip Cap Fashion vattenflaska 475 ml
379:-
329:-
 
Lifefactory Active Flip Cap vattenflaska 650 ml
349:-
299:-
 
Lifefactory Active Flip Cap vattenflaska 475 ml 329:-  
Vattenflaska 500 ml indigo 169:-  
Skyddshölje Cheeki vattenflaskor 350ml 99:-  
Isolerande väska med axelrem 99:-  
Ståltermos 400ml 149:-  
Termosmatlåda 480 ml 239:-  
Kaffemugg silver av rostfritt stål 350ml 249:-  
Kaffemugg lila av rostfritt stål 350ml 249:-  
Kaffemugg av rostfritt stål 350ml, svart 249:-  
Termosmugg silver/blå av rostfritt stål 355ml 129:-  
Termosmugg vit av rostfritt stål 240ml 129:-  
Termosmugg silver/blå av rostfritt stål 240ml 129:-  
Termosmugg hjärta av rostfritt stål 240ml 129:-  
Vattenflaska 1 liter grönt löv 199:-  
Vattenflaska 750 ml matt svart 189:-  
Vattenflaska 750 ml kronärtskocka 189:-  
Vattenflaska 750 ml curves 189:-  
Vattenflaska 500 ml matt svart 169:-  
Vattenflaska 500 ml blå pilar 169:-  
Vattenflaska glas 570ml Drop Black 189:-  
Vattenflaska glas 570ml Drop White 189:-  
Vattenflaska glas 1 liter Mismatch Black 189:-  
Vattenflaska glas 550ml Textil 229:-  
Vattenflaska glas 550ml Cinnamon 229:-  
Lifefactory kaffemugg i glas, 350 ml 299:-  
Lifefactory kaffemugg i glas, 475 ml 329:-  
Papperssugrör vintage 25st 49:-  
Frukt/brödkorg av bambufibrer
149:-
99:-
 
Serveringsskål av bambufibrer
199:-
139:-
 
Trippel skålset av bambufibrer 199:-  
Skålar av bambufibrer 6-pack 289:-  
Stor skål av bambufibrer
149:-
99:-
 
Citruspress av bambufibrer 129:-  
Bambukanna 229:-  
Salladsbestick av bambufibrer
99:-
79:-
 
Stor förvaringsburk av bambufibrer 229:-  
Tårtspade av bambufibrer
99:-
69:-
 
4st bambuskålar Rainbow 395:-  
4st bambuskålar Dawn 395:-  
Matlåda av bambufibrer 189:-  
Knivställ av bambufibrer 295:-  
Muggar av bambufibrer 6-pack 195:-  
Durkslag av bambufibrer 99:-  
Stort durkslag av bambufibrer 149:-  
Lifefactory lock till vattenflaska 69:-  
Förvaringsburk av bambufiber
129:-
89:-
 
Cheeki skruvkork med karbinhake 49:-  
Bricka av bambufibrer 99:-  
Cheeki drickpip reservdel (olika färger) 49:-  
Cheeki sportlock reservdel 39:-  
Flaskborste liten och stor 89:-  
Vattenflaska 1 liter Buddha 199:-  
Vattenflaska 1 liter fjäril 199:-  
Vattenflaska 1 liter silver 199:-  
Vattenflaska 750ml silver 189:-  
Vattenflaska barn 350 ml älvdans 149:-  
Glassformar av rostfritt stål
449:-
329:-
 
Vattenflaska barn 350 ml apa 149:-  
Flaskborste 69:-  
Lifefactory glas 2-pack 500 ml 299:-  
Lifefactory glas 2-pack 325 ml 249:-  
Vattenflaska 750 ml leopard 189:-  
Vattenflaska 500 ml silver 169:-  
Vattenflaska 500 ml Hawaii 169:-  
Vattenflaska barn 350 ml uggla 149:-  
Lifefactory sugrörslock 139:-  
Lifefactory sugrör reservdel 3-pack 49:-  
Matlåda XL rostfritt stål två fack 309:-  
Matlåda XL rostfritt stål 289:-  
Sportflaska i rostfritt stål 475ml 229:-  
Sportflaska med termosfunktion 600ml 249:-  
Vattenflaska barn 350 ml dino 149:-  
Vattenflaska barn 350 ml fjäril 149:-  
Vattenflaska barn 350 ml trafik 149:-  
Vattenflaska 500 ml uggla 169:-  
Vattenflaska 500 ml dragonfly 169:-  
Vattenflaska 500 ml körsbär 169:-  
Vattenflaska 500 ml blå 169:-  
Matlåda rostfritt stål fyra fack 239:-  
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 650 ml 369:-  
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 475 ml 359:-  
Matlåda rostfritt stål fyra fack, grön 219:-  
Lifefactory vattenflaska i glas, 650 ml 279:-  
Matlåda rostfritt stål med tättslutande lock 1 liter 239:-  
Matlåda 3 i 1 av rostfritt stål 279:-  
Sugrör av rostfritt stål (4st)
129:-
89:-
 
Glassformar av rostfritt stål
439:-
299:-
 
Matlåda glas 1,7 liter 369:-  
Matlåda rostfritt stål, lila 219:-  
Matlåda rostfritt stål två fack, orange 229:-  
Sportflaska i rostfritt stål 355ml 199:-  
Lifefactory vattenflaska i glas, 350 ml 229:-  
Lifefactory flip-top vattenflaska i glas, 350 ml 249:-  
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 350ml 279:-  
Lifefactory vattenflaska i glas, 475 ml 239:-  
Blafre drickpip reservdel (olika färger) 49:-  
Sugrör av bioplast, 25-pack 49:-  

Babyserviser och babybestick av giftfria material


När plast inte känns hälsosamt längre och barnet fortfarande är för litet för att hantera glas och porslin passar dessa produkter perfekt. Bra babyserviser och babybestick av naturliga material, naturfiber och bioplast till exempel. Snyggt designade produkter som håller för babyns hårdhänta hantering och som inte läcker några onödiga eller ännu värre - hormonstörande ämnen.

Många väljer tallrikar, muggar och babybestick av plast, eftersom de är så tåliga. Men det finns alternativ till plast, produkter av kompositmaterial och bioplast till exempel. Här har vi samlat innovativa, säkra och skönt designade produkter för det lilla barnets måltid.
Sök