På svenska  
 
 
Välkommen till Ekokuls ekoreko zoo

Ekokuls zoologiska värld har utökats med nya fina vänner. Bland de senaste tillskotten hittar du mjuka ekologiska kramdjur för de allra minsta.

Våra nya stickade kramdjur är fair trade tillverkade i Nepal. Dekorativa och kramgoa också dom. För de lite större väntar utmaningar med våra nya träpussel. Räkna och lär dig alfabetet med glada djur.

Häng med oss på Facebook också!
Under påsken kommer vi att lata oss rejält. Men efter påsk utlovar vi nya äventyr & upptåg på Facebook. Gilla oss på Facebook så missar du inte chansen att ta del av tävlingar och erbjudanden!

En härlig vårvecka och påsk önskar vi er alla!
 

Sifferpussel katt
Vår färgglada kisse vill inget hellre än att ge dig en skön pysselstund och öva räkning samtidigt. Det här träpusslet är dessutom både miljövänligt och fair trade.
169:-
Bokstavspussel val
Från A till Ö med Moby Dick! Den här glada valen kan du pussla med en bra stund och lära dig alla bokstäver på köpet. Miljövänligt gummiträ och rättvist handlad är den också.
249:-
Sifferpussel tax
Gå på promenad med en egen liten glad tax, och öva räkning och koordination samtidigt. Det här träpusslet är dessutom både miljövänligt och fair trade.
169:-

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

 

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se 
Twitter
Sök