På svenska  

WWF märkta leksaker


När du köper en WWF märkt leksak ger du samtidigt ett bidrag till WWFs verksamhet och arbete. Förutom att det här är fina leksaker görs dom med dubbel omtanke om hälsa och miljö.
WWF gråvit hamster
Hamstrar är gulliga djur, även om de ibland kan vara ganska busiga. Men den här hamstern är något hanterligare och gosvänlig så det förslår. Storlek 16,5 cm.
199:-
WWF Memo med vilda djur
Memo är ett klassiskt spel förstås. Men så mycket bättre när du nu också kan lära dig känna igen jordens mest imponerande djurarter, som WWF jobbar för att bevara. Och så tränar du upp minnet medans du har kul förstås. Du ska komma ihåg var brickorna ligger på bordet och para ihop 18 olika djurpar.
269:-
WWF Kongo schackspel
Spela schack på ett nytt och lite annorlunda sätt. Istället för de traditionella kungarna, drottningarna tornen och bönderna spelar du med fina djur. Djur som alla tillhör arter som riskerar utrotning om vi inte respekterar deras levnadsmiljö. Spelet spelas i övrigt som ett klassiskt schack.
269:-
WWF Fyra i rad
Vem har inte spelat 4-i-rad nån gång? Det är ett lättbegripligt spel som tränar hjärnan att tänka några steg före. Just det här 4-i-rad spelet kommer från WWF och är gjort av FSC-märkt trä. Det har ett fint ocean-tema och även information om djurlivet i den södra oceanen.
269:-
WWF Djur-domino
Ett fint dominospel från WWF, tillverkat av FSC-märkt trä. På brickorna finns bilder av vilda djur från hela världen. Domino är ett enkelt spel att lära sig, men trots det spännande och varierat. Och om man inte har lust att spela kan man ju alltid leka med brickorna och skapa en ”domino-effekt”.
259:-
WWF Sköldpaddsbrädspel
Det här är ett brädspel där du ska kämpa om kontrollen över världshaven. Spelet spelas på en bräda med fina illustrationer och med brickor gjorda av FSC-märkt trä, i fina former och med bilder av den utrotningshotade havssköldpaddan.
179:-269:-
WWF Fia med knuff
Vem kan få alla sina djur till vattenhålet först? Du spelar med fina djurpjäser på ett fantasifullt spelbräde. Och det är förstås ett klassiskt fia-spel i ny tappning. Allt material är miljövänligt och återvunnet så spelet är inte bara roligt utan bra på riktigt.
269:-
ECO MIG
TP-nördens revansch! ECO MIG är ett frågespel i fickformat, perfekt för bilresan, stranden eller en spelstund i sängen. Frågorna kretsar kring miljö, klimat och vår planet. 5 kr per spel går till WWF.
149:-
 

WWF leksaker för miljösmarta barn

WWF erbjuder en mängd olika leksaker som ett led i att samla in pengar och samtidigt erbjuda bättre och mer hälsosamma produkter för barn. Här hittar du härliga gosedjur gjdra av Ökotex märkt material, som finns i en mängd olika varianter. Alla illustrerar de olika arter som vi bör ta hand om väl fr att de inte ska riskera att utrotas. Här finns också söta babyleksaker som anspelar på vår jord och har en söt panda som tema. Dessutom finns det fina spel av FSC märkt trä i klassiskt utförande. Fyra i rad, jenga, domino och memory är bara några av de här fina och rejäla spelen.

En del av priset går direkt till WWF, och leksakerna är tillverkade av säkra material som Ökotex märkt textil eller FSC märkt trä.WWF arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen.
Sök