På svenska  

Träleksaker för roliga rollekar


Bland våra träleksaker hittar du fina leksaker för kreativa rollekar. Vare sig du vill bygga, laga mat, möblera ett dockhus eller kanske leka riddare.
Doktorsväska
Låtsas vara doktor och ta hand om dina vänner och kramdjur med denna välgjorda doktorsväska.
289:-
Grönsaker med skärbräda och kniv
Lär dig att skala och skiva med trä- och tyggrönsaker. I detta set finns allt som behövs för att få till en god sallad.
249:-
Verktygsbälte
Ett fint verktygs-set med verktyg av rent miljösmart gummiträ. Bälte/väska medföljer.
299:-
Espressomaskin
Roligaste leksaken för dig som älskar att hänga på café. En komplett espressomaskin i trä.
699:-
Eko storyboard
Ett storyboard av miljövänligt trä med eko förtecken. På baksidan finns en svart tavla.
249:-
Verktygslåda box
En rejäl verktygslåda och arbetsbänk för den händige. Gjord av gummiträ målad med giftfria, glada färger.
349:-
Kreativt dockhus med solpaneler
Bli din egen arkitekt med detta intelligenta modulhus som kan byggas och designas om i olika varianter. Huset består av 3 enheter som kan arrangeras på 10 olika sätt.
1 295:-
Matservis av gummiträ
Bjud på finmiddag med en riktigt fin matservis för barn. Av miljövänligt trä, målat med giftfria färger.
229:-
Byggsats 40 delar
En klassisk byggsats av trä i stil med mekano. Rejäla, lena bitar av miljövänligt trä, målat med giftfria färger.
399:-
Verktygslåda robot
Vilket barn vill inte ha en härlig verktygslåda att hamra loss med? Den här leksaken tar det steget längre, då du kan bygga om lådan till en robot.
349:-
Snickarbänk
En klassisk snickarbänk av miljövänligt trä. Hamra, skruva och vrid bäst du orkar. Arbetsbänk med totalt 22 delar inklusive verktyg som hammare skiftnyckel och mejsel. Passar från 3 år.
695:-
Bygg stad med leklera
Bygg din egen stad av leklera eller trolldeg. Du får god hjälp av de här verktygen av miljövänligt och giftfritt trä.
199:-
Kreativa verktyg för leklera
Ett gäng roliga verktyg för att bygga och skapa stämplar och mönster med deg eller lera. I setet ingår 6 olika verktyg som alla är gjorda av miljövänligt trä.
199:-
Bakset
Pyssla loss med det här härliga baksetet. Vare sig du använder egen trolldeg eller köpt ekologisk leklera kan du skapa vad du vill med de här roliga redskapen.
199:-
Mat & dryck set
Härliga matleksaker av trä som du kan leka affär med eller ställa till med dina egna matbestyr. Tillverkade av miljövänligt återvunnet trä och målade med giftfria färger. Från fina Plantoys.
199:-
Dockhusfamilj
En rar dockfamilj av mjuk bomull från fina Plantoys. Passar lika bra till dockhuset som för fri lek. Paketet innehåller en hel familj.
179:-
Köksredskap av metall
Ett superset med köksleksaker av miljövänligt gummiträ och metall. Perfekt för middags och restauranglekar som alla barn älskar.

I setet ingår stekpanna, gryta med lock, stor gryta och två träredskap. Vad blir det för mat?
229:-
Spis med kastrull och stekpanna
Vilket barn drömmer inte om en alldeles egen kökshörna? Den här spisen med ugn och vridbara knappar är grunden till oändliga roll-lekar. Att den är gjord av miljövänligt trä gör ju inte saken sämre.
699:-
Dockor till dockhus
Dockor med fina detaljer av mjuk bomull. Fungerar lika bra till dockhus som utan. I paketet ingår hela familjen.
179:-
Dockor till lekhus
Dockor för fri lek som också passar till dockhus. En hel familj av mjuka dockor i bomull, redo att flytta in i barnrummet eller ett av våra fina dockhus. Kommer från Plantoys som jobbar med miljö- och hälsofrågor i hela sin produktion. De vuxna dockorna mäter 13 cm, medans barnen är några cm kortare.
179:-
Första telefonen
Finns det något roligare än att leka vuxen? Och då kommer en fin liten mobiltelefon i trä väl till pass. Den här roliga leksaken kommer från Plan toys och är som alla deras leksaker gjord av miljövänligt trä, förstås målad med giftfri färg.
159:-
Miljösmart dockhus med möbler
Coolaste och snyggaste dockhuset i stan, som dessutom har ett totalt genomsyrande miljötänk. Dockhuset är gjort av miljövänligt trä och har både vindkraftverk, källsorteringskärl och markis som justerar värmen. Möbler i modern design ingår förstås också.
1 595:-
Brunchtallrik
Det här setet lockar fram servitören i barnen. Kanske har du turen att få lite frukost på sängen till helgen? Matleksaker är leksaker som man aldrig tröttnar på. Just den här är gjord av miljövänligt trä och målad med giftfria färger.
199:-
Fruktbricka
En riktig vitamininjektion är den här leksaken. Matleksaker är riktigt poppis bland småttingar, och varför inte passa på att smyga in lite bra kostlära med nyttig frukt? Den här leksaken är gjord av miljövänligt trä och förstås målad med giftfri färg.
179:-
Första kameran
Linsen är i själva verket ett kalejdoskop, som visar olika bilder. Kameran är tillverkad av miljövänligt trä och målad med giftfria färger.
159:-
Teset med koppar och kanna
En fin teservis i rent, lent trä. Två koppar, kanna, mjölkkanna, sockerskål och tepåsar. Leksaken är tillverkad av miljövänligt gummiträ som kommer från plantager där kontinuerlig återplantering sker.
269:-
Grytset av trä
Att slamra med grytor och köksredskap är en favorit för många barn. Jättekul med de riktiga prylarna från köket förstås. Men leksaksgrytor har sin speciella charm, dom är ju dina alldeles egna.
249:-
Frukost på sängen
Vad mysigt att bli bjuden på frukost på sängen varje dag. En rolig lek för barn och väldigt bekvämt för föräldrarna :-). Det här är en miljövänlig träleksak som är målad med vattenbaserade, giftfria färger.
269:-
Brödrost
Aldrig mer brända brödskivor! Med den här brödrosten får man alltid det perfekta resultatet. Med inbyggd timer flyger bröden upp när de är klara, perfekt gyllenbrunt rostade. Gjort av miljövänligt gummiträ. Målad med giftfria färger.
229:-
Kassaapparat
Butiksbiträde är alla barns favoritjobb. Scanna in varorna, räkna ut priset och ta enkelt betalt med kort eller kontanter. Givetvis allt på kvitto. Köp till våra matlådor frukt & grönt och öppna din egen grönsaskbutik. Gjort av miljövänligt gummiträd. Målad med giftfria färger.
269:-
Grönsaksbrickan
Introducera den lille kocken för nyttiga och välsmakande grönsaker. Grönsakerna kan serveras som de är eller delas med kniven som följer med. Tillverkade av miljövänligt gummiträ och målade med giftfria färger.
179:-
Grönsakslåda
Nu kan lillen bjuda hela familjen på en vegetarisk måltid. I den fina trälådan finns allt som behövs för en meningsfull sysselsättning medan mamma och pappa får fram middagen på bordet. Maten kan delas med hjälp av träkniven och sätts ihop igen med kardborreband. Gjort av miljövänligt gummiträ.
229:-
Riddare av trä
För alla riddartokiga kommer här ett gäng stiliga riddarfigurer. Tillverkade av rejält och miljövänligt gummiträ står de stadigt på jorden och tål törnar från både stridens och lekens hetta.
189:-
Fruktlådan
Dags för fruktstund! Den hälsomedvetne lille kocken bjuder naturligtvis hela familjen på frukt & grönt. Gjort av miljövänligt gummiträ. När träden slutat ge gummi avverkas de och nya träd planteras. Av materialet gör man fina och rejäla produkter som leksaker. Målad med giftfria färger.
229:-
Dockhus med terrass
Dags att flytta hemifrån! Nja, i alla fall för dockorna till ett sött dockhus. Ett läckert och robust dockhus i 3 våningar tillverkat av miljövänligt trä och målat med giftfria vattenbaserade färger.
1 195:-
Bakredskap
Ett bakset från välkända PLANTOYS. Använd redskapen för att förbereda och baka en läcker gräddtårta eller varför inte några smarriga blåbärsmuffins. Mät, blanda, mixa, smaka av...mums.
189:-
Brandstation
Utryckning kan ske när som helst! En brandstation med både brandbil och brandmän. Tillverkat under fair trade förhållanden på Sri Lanka och rättvist handlat.
249:-
Sagoslott
Vad är väl en bal på slottet? Skaffa dig ett eget sagoslott med både drake, trollkarl, prins och prinsessa. Tillverkat under fair trade förhållanden på Sri Lanka och rättvist handlat.
249:-
Riddarborg
En riddarborg med tillhörande tappra riddare. Tillverkat under fair trade förhållanden på Sri Lanka och rättvist handlat.
249:-

Rollekar för kreativa barn

Rollekar handlar om att låtsas, använda sin fantasi och gå in i en lekfull värld. Det klarar barn ofta på egen hand, men riktigt bra träleksaker hjälper till. Vare sig du vill leka affär, restaurang, låtsas att du är chef för hela brandkåren, hamra loss som en professionell snickare eller leka mamma-pappa-barn. Våra träleksaker är alla rejäla, säkra och giftfria.

Alla de här träleksakerna är tillverkade av miljövänligt trä och målade med giftfria färger. Dessutom är de innovativt och fint designade och tillverkade under rättvisa förhållanden. Bara att välja och vraka och sedan leka loss!
Sök