På svenska  

Träleksaker med en twist


Här hittar du lite pyssliga träleksaker och klurigheter att sysselsätta sig med. Träleksaker som är antingen handgjorda och närproducerade, rättvist tillverkade eller "bara" tillverkade av miljövänligt trä.
Styltor
Utmanande små styltor av trä och rep.
129:-
Verktygsbälte
Ett fint verktygs-set med verktyg av rent miljösmart gummiträ. Bälte/väska medföljer.
299:-
Min första kalender
En rolig ”kalender” av miljövänligt trä som du kan träna klockan, årstider och väderlek med.
249:-
Verktygslåda box
En rejäl verktygslåda och arbetsbänk för den händige. Gjord av gummiträ målad med giftfria, glada färger.
349:-
Byggsats 40 delar
En klassisk byggsats av trä i stil med mekano. Rejäla, lena bitar av miljövänligt trä, målat med giftfria färger.
399:-
Verktygslåda robot
Vilket barn vill inte ha en härlig verktygslåda att hamra loss med? Den här leksaken tar det steget längre, då du kan bygga om lådan till en robot.
349:-
Snickarbänk
En klassisk snickarbänk av miljövänligt trä. Hamra, skruva och vrid bäst du orkar. Arbetsbänk med totalt 22 delar inklusive verktyg som hammare skiftnyckel och mejsel. Passar från 3 år.
695:-
Kulbana Torn
En stående kulbana med kulbanor både på fram- och baksidan. Tillverkad av miljövänligt trä och målad med giftfri färg.
799:-
Kulbana Trix Track Safari
Vi kan aldrig få nog av kulbanor så här kommer en specialvariant med safaritema. Kulorna stöter på både elefanter, giraffer och krokodiler på sin väg. Och så är den här leksaken miljövänlig och giftfri förstås.
499:-
Kulbana Tracks & Ball
Kreativ lek med tyngdkraften. Med låssystem är kulbanan otroligt lätt att bygga. Dessutom blir den stabil. Banan kan sättas ihop på en mängd olika sätt som gör att barnet kan växa med utmaningarna. Tillverkad av miljövänligt trä och målad med giftfria färger.
249:-
Kulbana Throw & Roll
Kreativ lek med tyngdkraften. Med låssystem är kulbanan otroligt lätt att bygga. Dessutom blir den stabil. Banan kan sättas ihop på en mängd olika sätt som gör att barnet kan växa med utmaningarna. Tillverkad av miljövänligt trä och målad med giftfria färger.
349:-
Kalejdoskop svamp
Kalejdoskop har fascinerat barn i många tider. Det här är ett rart och annorlunda litet kalejdoskop i form av en svamp tillverkat av miljövänligt trä, målat med giftfria färger.
Träpärlor
Rejäla och färgglada pärlor av miljövänligt trä, målade med giftfria färger. Flera olika former och färger. Perfekt för pärlpyssel med de lite mindre barnen. De större barnen kan med fördel kombinera de stora pärlorna med våra mindre reko pärlor och papperspärlor.
229:-
Bygg din blomma
Den lille trädgårdmästaren får här chansen att pyssla om sin blomma ordentligt. Du kan till och med forma den som du vill då detta är ett byggkit. Det här är en leksak gjord av miljövänligt trä och målad med giftfria färger.
229:-
Bygg en robot
Bygg en egen robot av trä. Den här roboten kommer dessutom med flera olika humör (alltså huvud med olika uttryck), som du kan anpassa till din egen sinnesstämning.
269:-
Byt plats på figurerna
Hjärngympa för de mellanstora barnen, och vuxna naturligtvis. De färgade figurerna ska byta plats, genom att du tar ett steg fram eller hoppar över en eller två figurer av annan färg.
129:-
Bygg pyramiden
Hjärngympa för de mellanstora barnen, och vuxna naturligtvis. Klura ut hur du bygger en pyramid av ett antal kulor som sitter ihop i olika former. Handgjord i Sverige av svenskt trä och behandlad med linolja.
119:-
Befria ringen
Hjärngympa för de mellanstora barnen, och vuxna naturligtvis. Klura ut hur du befriar en ring från plattor och kulor genom att använda en smal springa i den stora plattan.
Sök