På svenska  

Fina musikleksaker av trä


Musikleksaker lockar till lek alla gånger. För finns det något bättre än att hålla konsert för sig själv eller hela familjen?
Banjolele
Släpp lös barnens musikaliska kreativitet! Härlig banjolele i trä med naturgummi. Strängarna går att byta och stämma!
379:-
Dubbeltrumma
En dubbel barntrumma av miljövänligt trä och naturgummi.
349:-
Trumset
Ett komplett trumset med rätt storlek för de mindre barnen. Med två trummor, en cymbal av metall, gurka och två trumpinnar har man allt som behövs för att rocka loss.
495:-
Handtrumma
Släpp lös barnens musikaliska kreativitet! Denna fina trumma är inspirerad av den speciella cajuntrumman som har en solid träkropp. Utrustad med fjäder på ena insidan för att likna ljudet av en virveltrumma.
339:-
Stor trumma
Fram med öronpropparna, för det här lär bli en favorit bland leksakerna. En rejäl trumma för barn som man kan hänga runt halsen. Gjord av miljövänligt trä och med trumskinn av naturgummi.
329:-
Tamburin
En klassisk tamburin i miljövänlig tappning från fina Plantoys. Med trumma av naturgummi och välljudande cymbaler. Färgerna är förstås också giftfria.
249:-
Klappra
En rolig musikleksak för de mindre barnen som ger ifrån sig roliga klapprande ljud. Mellan de två handtagen sitter färgglada brickor som slår mot varandra när du skakar leksaken.
189:-
Musikset
Bli din egen enmansorkester med ett komplett musikset för barn som innehåller både xylofon, cymbal och tvättbräda. Musikleksaker som är tillverkade av miljövänligt trä och målade med giftfria färger.
369:-
Ägg percussion set
En rolig liten musikleksak gjord av miljövänligt trä. Tre stycken ägg som är som ihåliga trummor som du kan gå loss på med den medföljande trumpinnen. Men du kan också skaka äggen och höra nya spännande ljud.
169:-
Kastanjett
Klappra loss med en färgglad fisk och skapa ljuv musik. En klassisk kastanjett i kul tappning som dessutom är gjord av miljövänligt trä och målad med giftfria färger.
Ananas maracas
Med en exotisk maracas blir du kanske inspirerad att starta en egen sambaorkester? En maracas kommer hur som helst väl till pass närhelst tålamodet tryter och du behöver lite underhållning. Just den här maracasen är gjord av miljövänligt trä och målad med giftfria färger.
Oval xylofon
En klassisk xylofon för barn, gjord av miljövänligt trä. Xylofonen har 5 stycken klangbrädor i klara färger och är tålig att hamra loss på med pinnen som medföljer.
229:-
Dragspel av naturgummi
Ett fint litet dragspel för det musikglada barnet. Dragspelets bälg är gjort av naturgummi och ändarna av miljövänligt trä. Färgerna är vattenbaserade och giftfria.
229:-
Trumma för de små
En riktigt fin och rejäl liten trumma för barn. Tillverkad av miljövänligt trä och målad med giftfria färger. Snäll mot omgivningen också, då trumpinnens topp är klädd med naturgummi, vilket ger ett snällare ljud.
229:-
Spelande trädet
Spelande trädet väntar på sin unga kompositör som kan skapa olika ljud med fyra magiska instrument. När du spelat klart sätts alla instrumenten ihop och bildar tillsammans ett "musikträd". Ett vackert sätt att förvara sina leksaker på. Målad med vattenbaserade, giftfria färger. Tillverkat av miljövänligt gummiträd.
199:-
Musiktriangel
En underhållande aktivitetsleksak i trä som stimulerar alla sinnen. Olika form och färg, sköna att greppa och se på. Och dessutom kan du åstadkomma härliga ljud med den här träleksaken. Passar från 2 år.
259:-
 
 

Musikleksaker för blivande artister

Musikleksaker är en klassiker i barnrummet. Att plinka och plonka lägger grunden till den egna kreativiteten och är samtidigt en sysselsättning som man kan hålla på med riktigt länge. Här hittar du miljövänliga och ekologiska leksaker för det musikintrsserade barnet. Alla är rejäla, giftfria leksaker gjorda av riktigt bra trä, målade med giftfria färger.

Det är så härligt att göra roliga ljud och komponera sin alldeles egna musik. Våra musileksaker av trä är rejäla, giftfria och miljövänliga. Träet kommer från skogar och planteringar med kontrollerad skötsel. Färgerna är förstås vattenbaserade och helt giftfria. Här hittar du trummor, xylofoner, kastanjetter och innovativa musikleksaker för de mindre barnen. Riktigt bra träleksaker helt enkelt.
Sök