På svenska  

Sophie Giraff - en klassisk leksak


Sophie giraff är en klassisk leksak som skapades i Frankrike redan på 1960-talet. Sophie giraff originalet är en bit och pipleksak av rent naturgummi.
Sophie Giraff
Sophie Giraff är något så ovanligt som en naturlig och giftfri leksaks-klassiker. Sophie kom nämligen till redan på 60-talet. Hon är gjord av naturgummi från Hevea-trädet. Färgen är helt ofarliga livsmedelsfärger. Sophie är med andra ord helt och hållet bitvänlig och om du kramar henne piper hon med ett vänligt ljud.
179:-239:-
Sophie Giraff bitring
En fantasieggande bitring i supermjukt naturgummi. Greppvänlig och bedårande gullig på samma gång. Sophie Giraff är något så ovanligt som en naturlig och giftfri leksaks-klassiker. Sophie kom nämligen till redan på 60-talet. Hon är helt gjord i naturgummi från Hevea-trädet. Färgen är ofarliga livsmedelsfärger.
139:-
Mus av naturgummi
En mus i vårt hus! Riktigt gullig är den dock, och lekvänlig som bara den. Den här babyleksaken är nämligen gjord av rent naturgummi och målad med giftfria livsmedelsfärger. Det gör den helt säker att gå i närkamp med för det lilla barnet.
199:-
Sophie Giraff väggdekaler
Sophie Giraff är den största stjärnan bland alla leksaker för de mindre barnen. Dessa dekaler sätter du lätt upp på väggen och är lika lätta att ta bort.
249:-
 
 

Sophie giraff av rent naturgummi

Sophie giraff är en leksak för de mindre barnen, tillverkad av rent naturgummi från heveaträdet. I över 30 år har denna leksak varit barnens favorit, först i Frankrike där hon skapades, men nu också över hela världen. Sophie giraff är en utmärkt underhållning att plocka fram i vagnen, på färden eller under tråkiga stunder hemma. Hon livar upp när som helst och är dessutom bra att ha till hands om tandköttet börjar bli irriterat under tandsprickningen.

Men Sophie har fått flera kompisar med åren, mjuka leksaker av ekologisk bomull, en smart och söt bitring av naturgummi och flera andra söta leksaker av naturgummi. Det är svårt att ge en enkel föklaring till Sophie giraffs enorma popularitet, men det har säkert att göra med att hon är så söt och att alla barn älskar henne. Som en extra bonus kommer att hon är en av få helt giftfria leksaker, gjodra av rent naturmaterial och målad med giftfria livsmedelsfärger.
Sök