På svenska  

Miljösmarta riddarleksaker


Här hittar du finfina riddarleksaker för alla medeltidsfantaster. Många barn är fascinerade av riddare så varför ska de inte få leka riddarlekar? Inte ska leksaker av dålig kvalitet hindra i alla fall.
Riddare av trä
För alla riddartokiga kommer här ett gäng stiliga riddarfigurer. Tillverkade av rejält och miljövänligt gummiträ står de stadigt på jorden och tål törnar från både stridens och lekens hetta.
189:-
Byggklossar Borg
Klassiska byggklossar i form av borg och riddare. De är tillverkade under Fair Trade förhållanden i Sri Lanka och gjorda av gummiträ. Efter 25 år producerar gummiträden inte längre latex och då huggs de ner och återplantering sker.
299:-
Funmais borg
Bygg ditt eget fort av ekologiskt Happy Mais. 12 liter HappyMais i olika färger. En utförlig illustrerad manual & ett "skelett" i kartong. Happy Mais är en ny, kreativ och ekologisk leksak för fantasifullt pyssel. Fukta bitarna mycket lätt med vatten och de ”klistrar” fast vid varandra. Du kan skära, forma och sätta ihop dom hur du vill. Bygg hus, flygplan, gubbar, blommor, djur, fantasifigurer, dekorationer.
189:-
Riddarborg
En riddarborg med tillhörande tappra riddare. Tillverkat under fair trade förhållanden på Sri Lanka och rättvist handlat.
249:-
Klossar stad & slott
De här finurliga klossarna har inga låsmekanismer eller krångligheter. Bara att stapla, och variera i oändlighet. Klossarna är dessutom gjorda av lent och vackert FSC-märkt björkträ och närproducerade i Lettland.Bygg ett eget slott eller en hel stad.
349:-
 

Riddarleksaker för spännande rollekar

Riddare fascinerar barn i många åldrar. Och det finns en uppsjö riddarleksaker på marknaden. Våra riddarleksaker är minst lika roliga, men med en extra pluspoäng. De är gjorda av miljövänliga material och är garanterat fria från ohälsosamma ämnen.
Sök