På svenska  

Gröna rengöringsmedel


Här hittar du riktigt bra produkter för tvätt och rengöring i hemmet. Miljövänliga, biologiskt nedbrytbara, klimatneutrala och helt giftfria produkter. Välj bland diskmedel, tvättmedel, sköljmedel, fläckborttagare, fönsterputs och mera.
Sopsäck biologiskt nedbrytbar (50st)
50st sopsäckar på rulle med biologiskt nedbrytbara tillsatser. 110 cm x 70 cm. 120 liter.
249:-
Eko köksrengöringsspray
En köksrengöring som är särskilt framtagen för att ta bort fett och smuts i köket. Spraya rengöringsmedlet och torka med en mjuk trasa.
Eko golvrent citrus
För rengöring av alla typer av golv och ytor så som rostfritt, trä, emalj, glas, målade ytor, laminat. Ett rengöringsmedel som är enzymfritt för att minska risken för allergier.
Eko duschrengöring med citrus
Spraya dagligen i duschen (kakel, duschkabiner etc) och låt verka. Behöver inte torkas av. Motverkar kalkavlagringar och smuts.
Eko sköljmedel päron
Ett grönt sköljmedel som gör tvätten mjuk och len på naturlig väg. Helt vegetabiliskt och biologiskt nedbrytbart med en fräsch doft av blomsteräng.
Flaskborstar liten och stor
Stor borste för rengöring av flaska och liten borste för att rengöra flasklock med trånga utrymmen.
Eko leksaks & ytrengörare
Att hålla barnens leksaker rena är en utmaning för alla föräldrar. Vår rengöringsspray för leksaker är helt fri från cancer-relaterade kemikalier.
Tvättsvamp eko 2-pack
Två tvättsvampar som innehåller biologiskt nedbrytbara fibrer av bomull och sisal, vilka ger hög hållbarhet och en behaglig känsla. Detta är en repfri svamp som även är lämplig för glas och ytor av stål.
Diskmedel för nappflaskor och dinappar
Ett dermatologiskt testat diskmedel som är speciellt utvecklat för att rengöra din babys alla nappflaskor, nappar och tillbehör.
Flaskborste
En flaskborste speciellt lämpad för nappflaskor av rostfritt stål. En mjuk flaskborste som kommer åt i alla skrymslen.
Eko sköljmedel utan doft
Ett miljövänligt sköljmedel som gör tvätten mjuk och len på grönt vis. Det är gjort på vegetabiliska ingredienser och biologiskt nedbrytbart Och helt fritt från parfym som kan irritera.
Eko universalspray citrus
Har barnen varit framme med kritorna igen? Eller har du själv kladdat ned i köket? Lugn, den här universalsprayen råder bot på all smuts, och det på ett klimatsmart och miljövänligt sätt.
Eko tvättmedel utan doft
Om du som vi på Ekokul föredrar miljövänligt tvättmedel helt utan doft ska du välja det här. Det är biologiskt nedbrytbart, CO2-neutralt och helt vegetabiliskt.
99:-149:-
Eko tvättmedel citrus
Tvätta härligt rent på ett naturligt sätt med Attitudes tvättmedel. Eko-certifierat, klimatneutralt och baserat på helt vegetabiliska ingredienser.
149:-
Eko sköljmedel blomsteräng
Ett grönt sköljmedel som gör tvätten mjuk och len på naturlig väg. Helt vegetabiliskt och biologiskt nedbrytbart med en fräsch doft av blomsteräng.
Eko fönsterputs citrus
Vill du få spegelblanka fönster på ett grönt vis? Välj det här fönsterputsmedlet som är miljövänlig, giftfritt och biologiskt nedbrytbart.
Eko fläckborttagning med citrus
Ta bort fläckar effektivt och enkelt utan att belasta miljön eller förstöra tyget? Det gör du med det här miljövänliga fläckborttagningsmedlet.
Eko diskmaskintabletter
Det finns nog få barnfamiljer som klarar sig utan diskmaskin. Desto viktigare då att välja ett miljövänligt maskindiskmedel. Och här är ett av de bästa.
Eko diskmedel citrus
Bra diskmedel ska diska rent. Men det behöver för den skull inte göra våld på människa och miljö. Här är ett riktigt bra flytande diskmedel för handdisk som uppfyller alla krav.
Eko badrumsrengöring med tea tree oil
Det krävs ibland tuffa tag för att få badrummet skinande rent. Men det betyder inte att du måste använda rengöringsmedel med ohälsosamma ingredienser. Här är ett riktigt bra alternativ.
 
Sök