På svenska  

Pyjamaser i ekologiskt material


Sömn är en av de viktigaste aktiviteterna för små barn. Vill man sova riktigt gott ska man förstås ha en riktigt bra pyjamas. Våra barnpyjamaser och babypyjamaser är gjorda av slitstarkt och förstås ekologiskt material. Mjuka, sköna och stilrena!
Ekologisk babypyjamas 0-12 mån
Ekovit pyjamas i 100 % ekologisk pimabomull. Bomullen är mjuk, noppfri och silkeslen. Designen är stilren och knapparna är nickelfria tryckknappar. All information är tryckt i pyjamasen för att undvika lappar som kliar.
359:-
 
 

Riktigt bra barnpyjamaser & babypyjamaser

Vi har valt att erbjuda pyjamaser till våra kunder också, trots att vi egentligen inte är någon klädesbutik. Varför det? Naturligtvis för att vi inte kunde motstå dessa stilrena svenskdesignade barnpyjamaser och babypyjamaser i helt underbart ekologiskt material. Men också för att pyjamasen känns som ett så otroligt viktigt plagg. Barnet har det på sig hela natten, kroppen vilar och då vill vi naturligtvis ha det renaste möjliga material som inte utsöndrar några som helst oönskade ämnen. Och så ska man sova gott också förstås, det viktigaste av allt. Och det gör man verkligen i de här pyjamaserna!
Sök