På svenska  

Pärlor för barn av återvunna tidningar


Det här är riktigt miljösmart pyssel. Skräp blir till juveler, genom fiffigt och rättvist arbete i Filippinerna. Våra pärlor för barn är skurna ur, och rullade av papper från veckotidningar. Ett bra ekologiskt alternativ för pärlpyssel, särskilt i jämförelse med massproducerade plastpärlor.
Träpärlor
Rejäla och färgglada pärlor av miljövänligt trä, målade med giftfria färger. Flera olika former och färger. Perfekt för pärlpyssel med de lite mindre barnen. De större barnen kan med fördel kombinera de stora pärlorna med våra mindre reko pärlor och papperspärlor.
229:-
Kreativt pärlpyssel
Miljövänligt har aldrig varit vackrare! Använd papper för att göra färgglada, originella papperspärlor och smycken med detta pyssel set. Tillsammans med verktyget som medföljer blir vanliga pappersremsor en vacker, tätt rullad pärla som kan användas för att göra egna smycken och dekorationer.
149:-
 

Pärlor för barn att pyssla med

Pärlpyssel är en omåttligt populär sysselsättning för många barn och vuxna. En hel industri har vuxit fram som tillverkar en uppsjö av pärlor i miljontals färger och former. Men väldigt få produceras med omsorg om människan och miljön. Det vill vi ändra på. När du köper våra papperspärlor gör du både en insats för miljön och stöttar kvinnor i Filippinerna som utan det här företaget skulle ha haft mycket svårt att försörja sig själva och sina familjer.
Sök