På svenska  

Klossrevolution hos Ekokul


Klossar är en av våra mest klassiska leksaker. Hos Ekokul hittar du klossar med en ny tvist. Miljösmarta, nyskapande och utmanande för både mindre och större barn.

Vi har miljöcertifierade och rättvist handlade klossar i alla former och färger. Men här finns också coola och miljösmarta klossar av återvunnen plast och spillmaterial från industrin.

Vinn Happy Mais!
Du missar väl inte chansen att vinna en box Happy Mais småkryp? Gilla oss på Facebook och delta i utlottningen. Tipsa dina vänner och du har dubbla chanser. Sista dag är den 31 augusti. Mer info hittar du på www.facebook.com/ekokul.se 

Rösta på ditt favoritspel
Du kan vinna ett ECO MIG om du går in på vår blogg och berättar vilket ditt favoritspel är. Monopol och Yatzy kämpar om förstaplatsen, men om du kikar på röstningen får du också spännande tips på lite annorlunda spel. Om du som vi är en spelgalning så kan det ju vara kul :-) Här hittar du omröstningen.
  

Klossar stad & slott
De här finurliga klossarna har inga låsmekanismer eller krångligheter. Bara att stapla, och variera i oändlighet. Klossarna är dessutom gjorda av lent och vackert FSC-märkt björkträ och närproducerade i Lettland.Bygg ett eget slott eller en hel stad.
349:-
 
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik,
www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
www.blogg.ekokul.se
0705-66 68 28
 
Ta del av erbjudanden & nyheter på Facebook
Följ oss på Twitter
Sök