På svenska  

Gosedjur, städkit & svenska nappflaskor

En gång i tiden när vi startade Ekokul fick vi dammsuga marknaden på de få ekologiska, miljösmarta och rättvist producerade produkter som fanns.

Det var då det, 2008. Idag finns det så många fler bra leksaker, babyprylar och hushållsprodukter. Här är bara några av våra senaste fynd som vi hoppas faller våra fina kunder i smaken också.

Ha det gott i försommargrönskan!

Babyboll hund
En mysig babyleksak av ekobomull i form av en hundboll, komplett med gulliga, pillvänliga öron.
195:-
Hundskallra
En rolig babyleksak av ekologisk bomull. En hund som är en boll som är en skallra. Dessutom med bitring av trä.
195:-
Mjuk ekovovve
Vår kramgoa hund från EverEarth är en sann vän och följeslagare. Den ger mjuka kramar och garanterar en rogivande tupplur efter en spännande dag.
269:-
Eco Viking 2-pack flasknappar (regular)
Ventilerande flasknappar från svenska Eco Viking som passar alla nappflaskor med smal hals (regular/standard).
29:-49:-
Eco Viking nappflaska i glas med silikonhölje 120ml
Nappflaska i glas med silikonhölje från det svenska märket Eco Viking. Flaskan är gjord av slitstarkt och värmebeständigt borosilikatglas som kan hantera stora temperaturskillnader.
99:-149:-
Eko köksrengöringsspray
En köksrengöring som är särskilt framtagen för att ta bort fett och smuts i köket. Spraya rengöringsmedlet och torka med en mjuk trasa.
Eko golvrent citrus
För rengöring av alla typer av golv och ytor så som rostfritt, trä, emalj, glas, målade ytor, laminat. Ett rengöringsmedel som är enzymfritt för att minska risken för allergier.
Snuttefilt kanin
Ett härligt snuttedjur av mjuk ekologisk bomull. En kanin som både ställer upp som lekkompis och tröstande vän.
229:-
Mjukt ekolamm
Ett mysigt gosedjur av ekologisk bomull för de mindre barnen. Lammet är utrustat med en träring som funkar både för lek och som bitring.
269:-
Snuttefilt björn
En söt och gosig snuttefilt med bitring tillverkad av mjuk ekologisk bomull av hög kvalitet som är perfekt för stora kramar. Bomullen är GOTS-certifierad och bitringen är tillverkad av FCS-certifierad bok.
229:-
Kroppslotion Shea barn
En kräm som får barnens känsliga hud att förbli len och behålla sin naturliga fuktighet. Detta är en hudlotion med sheasmör och ekologisk kamomill och ringblomma.
Schampo Aloe Vera barn
Rent, milt och veganskt schampo som får barnens känsliga hud och hår att förbli lent och behålla sin naturliga fuktighet.
Schampo Kamomill barn
Ett milt, drygt och omtänksamt barnschampo från Humphrey’s Corner. Veganskt innehåll som får barnens känsliga hud och hår att förbli lent och behålla sin naturliga fuktighet.
Skumbad Kamomill barn
Bubblande kul har man i badkaret med detta omtänksamma badskum. Badskummet är anpassat för barn och är snällt mot ögonen.
Skumbad Lavendel barn
Veganskt badskum med ekologiska ingredienser som dessutom luktar gott av lavendel och är snäll mot barnögon. Komplettera med tillhörande schampo och hudlotion.
Skumbad Aloe Vera barn
Rent, milt och veganskt innehåll som får barnens känsliga hud att förbli len och behålla sin naturliga fuktighet.
Schampo för barn Berry Smoothie
Ekologiskt, välgörande och närande. Det är det här barnschampot i ett litet nötskal. Speciellt bra för oredigt och trassligt hår, eller för barn med känslig hud och hårbotten.
199:-
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Sök