På svenska  

Sänkt pris på utvalda produkter

Vi hoppas att ni har fått en riktigt fin start på det nya året! Här på Ekokul planerar vi för årets nyheter och nyårsstädar på lagret. Så nu kan du fynda ett par riktigt bra produkter till riktigt bra pris.

God fortsättning på det nya året!
 

Nappflaska rostfritt stål 150 ml
En smart och säker nappflaska av rostfritt stål från Kid basix. Stål är ett bra alternativ till glasflaskor när man är ute på vift. Lättare och tåligare om den skulle råka tappas. Flaskan är klädd i silikon för att skydda mot värme och skapa en skön känsla. Nappen som följer med är specialdesignad av amningsexperter och ventilerar för att motverka kolik.
99:-149:-
Ankskallra
Den här fina ankan är en hel värld i sig. Strukturen på det ekologiska tyget är skön att känna på, armarna prasslar och magen piper om du trycker på den. Och så är den god och säker att tugga på förstås. Dessutom har den en smart ögla i toppensom gör att du kan fästa den på barnvagnen till exempel.
159:-
Nyckelring skallra
En babyleksak som är underhållande på alla sätt och vis. Tre färgglada nycklar fästa på en ring. En leksak som är ypperlig att skramla med, pilla och gnaga på och kasta hejvilt omkring sig efter behag.
129:-
Flasknappar OrganicKidz wideneck 2-pack
OrganicKidz flasknappar passar alla standardflaskor på marknaden. Napparna är gjorda av supermjukt silikon. De är anatomiskt utformade för att passa perfekt i barnets mun och efterlikna barnets sugrörelser vid amning.
49:-75:-
Spisplatta
En spisplatta i läcker design med både kokplattor och stekhäll. Komplettera med köksredskapen "Den lille kocken" och laga en riktig go middag.
119:-199:-
 

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Sök