På svenska  

En hel drös med riktigt bra nyheter

Precis som alltid rivstartar vi den nya säsongen med en massa trevliga nyheter i butiken. Den här gången är det ganska mycket fokus på matstunden med nya, riktigt bra matlådor, serviser, flaskor och muggar.

Vi önskar en skön start på hösten!
 

Rostfritt matset med tallrik, skål och mugg
Detta matset från LunchBots är tillverkat av livsmedelsgodkänt rostfritt stål av högsta kvalitet. Ett matset som både är giftfritt och dessutom håller i en evighet. Perfekt för frukost, lunch, mellanmål och middag. Det fungerar lika bra hemma som på picknick och camping. Tål maskindisk.
279:-
Ruffsig skallra
En roligt rufsig babyleksak av ekologisk bomull. Lagom för riktigt små händer och härlig att skaka och klämma på. Skallran har två runda, mjuka ändar och tre mjuka ringar som kan plockas loss.
139:-
Matlåda XL rostfritt stål
En extra stor matlåda som passar för vuxna, hungriga barn och tonåringar. Denna matlåda är 60% större jämfört med våra traditionella matlådor från Lunchbots. Tillräckligt med utrymme för att tillfredsställa alla hungriga magar.
289:-
Girlang, fair trade
En härligt färgglad girlang med olika former på vimplarna. Girlangen eller flaggspelet blir en fin inredningsdetalj i barnrummet eller lekrummet och perfekt dekoration till barnkalaset. Den är fair trade tillverkad av ren bomull i Indien.
249:-
Matlåda XL rostfritt stål två fack
En extra stor matlåda med två fack som passar för vuxna, hungriga barn och tonåringar. Denna matlåda är 60% större jämfört med våra traditionella matlådor från Lunchbots. Tillräckligt med utrymme för att tillfredsställa alla hungriga magar.
309:-
Miljösmart mugg 3-pack
Rejäla muggar som är lätta att greppa. Bra till maten, för slurken, på picnicen eller barnkalaset. Muggarna kommer i trepack i olika glada färger och är tillverkade av miljövänlig och säker plast från återvunna mjölkdunkar.
119:-

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se
Sök